Moldova Nouă va avea în 2021 bazin de înot – afirmă edilul Adi Torma

1

Lucrurile frumoase și durabile nu se fac peste noapte; este nevoie de pasiune, dăruire, răbdare, multă muncă și alergătură și mai presus de toate iubire față de semeni. Un exemplu elocvent în acest sens este cel oferit de primarul localității Moldova Nouă, Adrian Torma, care a depus la Compania Națională de Investiții în urmă cu 4 ani, chiar după preluarea mandatului de primar al orașului din Clisura Dunării, documentația necesară pentru construcția unui bazin de înot în oraș.

După multe peripeții și bariere birocratice am primit notificarea de la CNI că săptămâna viitoare, mai exact în data de 22 iulie, ordinul de începere al lucrărilor va intra în vigoare. În câteva săptămâni începem lucrările. Locația bazinului de înot este în Iagodărie cu acces la DN57.

2

Mai avem depuse la CNI și sunt deja în lista de sinteză următoarele obiective: sală de sport cu 180 locuri – ce va fi amplasată tot în zona Iagodăriei; bază sportivă Tip1 cu stadion de fotbal, parcare și tribună de 500 locuri și un proiect de reabilitare, modernizare și extindere a Spitalului Orășenesc.

Am solicitat constructorului câteva poze cu un bazin finalizat ca să puteți avea o imagine clară cu noul obiectiv.

3

Nu voi aduce critici competitorilor mei care deja au început campania, dar vă îndemn, dragi cetățeni, să alegeți viitorul orașului cu înțelepciune. Comunitățile care s-au dezvoltat au dat continuitate primarilor și abia după două mandate se pot observa rezultate.

Mulțumesc colegilor din Primăria Moldova Nouă și CNI, fără ei efortul ar fi fost în zadar. Vă promit de asemenea că surprizele plăcute vor continua”, precizează primarul orașului Moldova Nouă, Adi Torma.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Bebe

    Da da, va construi și o pistă de aterizare a navelor spațiale. Până acum în patru ani nu a făcut nimic, dar va face după alegeri totul. “Pasărea mălai visează”

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei