Mocioalcă: „Revocarea ministrului Voiculescu, tardivă pentru românii care și-au pierdut viața!“

mocioalca

Secretarul Senatului, parlamentarul Ion Mocioalcă a fost una din vocile politice care au contestat prestația ministrului sănătății Vlad Voiculescu, exprimându-și vădit nemulțumirea pentru managementul defectuos al sistemului sanitar românesc pe care l-a promovat membrul USR-PLUS din Guvernul României condus de Florin Cîțu.  Vă reamintim că ministrul sănătății Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Florin Cîțu, în urma discuțiilor avute cu Dan Barna, liderul USR PLUS, în această dimineață.

Despre demiterea ministrului sănătății și a secretarului de stat de la Ministerul Sănătății Andreea Moldovan, senatorul Ion Mocioalcă ne-a transmis că revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea!

Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen.

4 luni în care Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!

PNL, USR+ și UDMR sunt obligați să nominalizeze un profesionist care știe să repare dezastrul produs de Voiculescu și care știe ce trebuie făcut pentru a depăși această criză sanitară“, a declarat senatorul PSD de Caraș-Severin, Ion Mocioalcă.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Misu

    Acest articol nici nu îl pot citi . Fac un coment și atât! Am alergie cand vad poza acestui porcvomit !

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei