Chirurgul Purea, mai caustic ca niciodată! Mesaj virulent pentru clasa politică „hoață și cioflingară”!

prr

 

Chirurgul reșițean Paul Purea, mai virulent și caustic ca niciodată la adresa celor care conduc și au condus în ultimele trei decenii destinele acestui popor, într-un mesaj public în care își arată dezgustul față de cei care au premeditat destinul „României furate”.

„Nenorocire mare pe capul bietului popor..! Nenorocire, mare nenorocire ai fost tu Vlad Voiculescu (nr. de azi fost ministru)! Şi tu, Barna şi Cioloş! Şi toţi miniştrii de la Sănătate de până acum! Şi toate guvernele României de până acum, masturbându-se de 31 de ani în Palatul Victoriei! Şi toate parlamentele de până acum proliferând malign în tot felul de maladii groteşti şi analfabetism mocirlesc, în Palatul Poporului –  mucegăit şi el nu de vreme, ci de voi! Şi toată clasa politică de până acum mizerabilă, hoaţă şi cioflingară! Toţi aceeaşi javră cu aceleaşi metehne rabice!

Caut un OM  – vorba lui Diogene din Sinop – , cu făclia în mână îl caut, în amiaza întunecată a politicii româneşti de după ’89, şi nu-l găsesc! Un singur OM aş vrea să văd între voi, derbedeilor, şi m-aş mulţumi! Aţi furat cât aţi vrut şi după cât v-au ţinut baierele nemerniciei din voi, v-aţi promovat nu numai în pat amantele, dar şi în funcţii cheie, în politica şi administraţia de vârf; rude, naşi şi năşici peste tot unde e de nemuncit şi de îmbogăţit prin escrocherie şi furt; mame, bunice şi mătuşi făcute peste noapte multimilionare din banii poporului, din neconstrucţia de spitale, din batjocura  pensionarilor reprezentând patru milioane de români cu pensii mizerabile – români care au construit România pe care voi o furaţi şi o dărâmaţi de 31 de ani! O duceţi bucată cu bucată în conturile voastre đin ascunsa străinătate! Chiar nu vă mai puteţi opri, paranoicilor, chiar nimeni nu vă mai poate opri?”, dezvăluie indignat medicul Paul Purea.

Chirurgul reșițean deplânge acrimonios, în expunerea sa, starea deplorabilă a sistemului de sănătate românesc, pe care-l cataloghează ca fiind cel mai neputincios, corupt și deficitar din Europa.

„Vă scărpinaţi – în aceste momente groaznice de pandemie -, de ochii lumii, la ceafă (când de fapt vă scărpinaţi la…) că nu aveţi spitale şi paturi destule la ATI! Unii dau vina pe ceilalţi, ceilalţi pe unii! Aşa cum sunteţi obişnuiţi de trei decenii! Aţi cântat greieraşilor la struna corupţiei toată „vara nenorocită postdecembristă” şi acum vreţi să aveţi „merinde” terapeutică modernă, eficientă şi destulă pentru toţi sărmanii bolnavi ai României? Destule paturi ATI şi destul Oxigen pentru cei care se sufocă? De unde să aveţi, când toate spitalele de care are nevoie acum populaţia ţării sunt în conturile şi în vilele voastre? În maşinile voastre şi ale beizadelelor voastre!? Sunt în silicoanele şi în botoxurile, în genţile şi pantofii curvelor voastre, în conturile rudelor voastre la fel de mânjite de corupţie ca şi voi!

Aţi dat pensii speciale ca să scăpaţi de Justiţie şi de lege, aţi plămădit  din rahat… turcesc o Curte Constituţională ca să ajungă Dreptatea, Adevărul  şi Echitatea socială, neconstituţionale şi aruncate la coşul de gunoi! Asta aţi făcut, histrionicilor…! România are astăzi cel mai deficitar şi corupt, cel mai neputincios Sistem de Sănătate din Europa – măcar acest lucru ar trebui să ştiţi, să recunoaşteţi! V-aţi pus problema că dacă n-aţi fi furat voi tot, absolut TOT, nu în fiecare judeţ, ci în fiecare comună se putea construi un „spital regional”?

Românilor, nu de viruşii SARS CoV 2 ar trebui să le fie teamă, ci de viruşii din voi!  

N-ar fi fost mai bine, tu PNL- ule să faci coaliţie guvernamentală cu PSD, ca să avem măcar în fruntea MS un mare specialist ca Rafila (cu tatăl fost şef la Securitate), ori pe Cercel  care manevrează vaccinurile din România de peste un deceniu şi îi arde spitalul de cât de grijuliu a fost, şi este, cu infrastructura medicală şi cu sănătatea oamenilor; poate chiar pe Oprescu, reactivat, cu aceeaşi genă curată de securist şi, în plus, cu banii de şpagă puşi la împuiat sub pernă sau sub saltea că acolo, zice-se!, e loc mai mult… Că doar ăştia ne sunt medicii de frunte, marii specialişti care pot salva Sistemul de Sănătate al ţării, neputincios şi corupt! Nu-i aşa?!”, mai spune medicul.

Chirurgul reșițean mai vine cu o propunere, la fel de ironică, dar și cu o soluție tragic-comică privind schimbarea ministrului sănătății și a actualului Executiv.

Ar mai fi o soluţie, să dăm jos Guvernul actual şi pe Vlad Voiculescu! Premier să devină Şoşoanca, vicepremier Dăncilă, ministrul Sănătăţii tipa aia din Oradea care nu poate face diferenţa între o viroză pandemică şi o pneumonie banală bacteriană tratată cu antibiotice (cea care a tratat bolnavi cu un „covid mişto”, fără oxigen, fără anticoagulante, fără protecţie mecanică pulmonară în cazuri de asfixie, fără spitale şi secţii ATI, doar cu trimiterea infectaţilor la plimbare ş a m d ).

Cum să nu fi mâhnit şi revoltat (până la înjurături!) când mor atâţia oameni datorită neajunsurilor medicale româneşti – bolnavi covid şi noncovid! Oamenii mor iar ei, responsabilii de sănătatea poporului, fac aceleaşi afaceri oneroase acum în pandemie „ca-n vremurile bune de hoţie”!”, își încheie expunerea medicul reșițean, Paul Purea.

 

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. cetateanu B

  Felicitari d-le doctor mai pe inteles de atat nu se poate ,,macar in al 12 ceas ” dar la noi de 30 de ani ceasul este tot 12 fara un sfert si asteptam ,asteptam sa traiasca doar ei, mari politicieni ,.. inca nu le ajunge cat au furat. Prostimea daca nu moare poate sa mai astepte .Stop ,oportunistilor din politica romaneasca., ca de rusine nu duc lipsa de 30 de ani !

 2. Misu

  Păi nu rezolvi matale problema ? Împreună cu Dunca ? Domn doctor …..pa, ce drecu, s.a rupt amiciția?

 3. Petrus

  Ai inviat doctore in Postul Mare?
  Ai adus tu ceva acestui judet?
  Doar ai mancat banii statului.
  Ai adus macar o seringa la Spitalul din Bozovici?
  Esti s tu unul care numai a supt de pe cei saraci.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei