UPDATE: Polițist rănit într-un accident produs la Buchin!

modelmic

 

UPDATE 2: În jurul orei 14:00, traficul în zonă a fost reluat în condiții normale, informează reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

UPDATE 1: Accidentul a avut loc în jurul orei 11:50, pe  DN 6, la km 446 +500 m, la ieșire din localitatea Buchin, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin:

Din primele informații, o Ambulanță care se deplasa în direcția Caransebes, transportând un bolnav psihic la un spital din județul Timiș, ar fi efectuat o manevră de depășire, intrând în coliziune cu o autoplatformă care circula pe sensul opus.

Autospeciala de poliție condusă de un polițist din cadrul IPJ Teleorman, aflat în misiune de însoțire a acesteia, ar fi efectuat o manevră de depășire similară lovind frontal cu partea stângă aceeași autoplatformă, ulterior fiind proiectata intr-un ansamblu TIR care circula in aceeași direcție de mers.

Din accident a rezultat rănirea polițistului care a fost transportat la spital, iar în acest moment i se acordă îngrijiri medicale de specialitate”.

…………………………………………….

O autospecială de poliție a fost implicată într-un accident de circulație produs astăzi în localitatea Buchin din Caraș-Severin.

Conform primelor informații, o persoană a fost rănită. Este vorba de un polițist din județul Teleorman.

modelmic

„Circulația este închisă pe DN 6, la Buchin, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism de poliție, o autocamionetă și 2 TIR-uri”, informează reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.

Se estimează reluarea traficului în jurul orei 14:00.

Este cel de-al doilea accident de luna aceasta în care a fost implicată o autospecială de poliție. Pe data de 8 ianuarie, un polițist din Reșița a fost rănit în urma unui accident produs la ieșire din localitatea Lupac.

Citește și Polițist rănit într-un accident produs la ieșirea din Lupac!

Vom reveni cu informații.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei