Mici bucurii pentru copii în a treia zi de Crăciun făcute de polițiștii cărășeni

a
Ajutoarele lui Moș Crăciun au continuat să ducă și în cea de a 3-a zi de Crăciun daruri pentru mai mulți copii din localitățile Soceni, Fârliug, Zorlențu Mare și Târnova. Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Reșița au avut zilele acestea, pe lângă misiunile obișnuite de a veghea la liniștea și siguranța cetățenilor, și misiunea de a fi ajutoarele lui Moș Crăciun și a face o mică bucurie pentru 21 de copii ai unor familii numeroase din cele patru localități.

Aceștia au fost bucuroși atât pentru cadourile primite, cât și pentru faptul că s-au întâlnit cu colegii noștri.  Mulțumim Corpului Național al Polițiștilor Caraș-Severin pentru sprijinul acordat în realizarea acestei acțiuni, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Alina Boeru.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei