Măureni la superlativ! Primarul Brian Filimon și floarea cea vestită a fotbalului românesc!

hahalera

5 iunie 2021 va rămâne o dată de referință pentru comunitatea din Măureni, ziua în care la confluența Banatului Montan cu cel de pustă au fost prezente vedete de top ale fotbalului românesc, cele care au răspuns prezent la unison la invitația primarului „jucător“ Brian Filimon. Nu doar vedetele fotbalului, ci chiar și două nume recunoscute ale pugilismului și-au făcut prezența în aceeași zi la Măureni, este vorba de campionul IBA la categoria semimijlocie, Flavius Biea și triplul campion mondial, reșițeanul Fery Vaștag, premiați pe ringul de box instalat în imediata apropiere a noului terenn sintetic de sport din localitate.

Merită să amintim și numele celor care au spus Da evenimentului anului din Banatul de Munte, pentru că de-a lungul ultimelor decenii cu siguranță Rică Neaga, Florinel Coman, Sorin Paraschiv, Dan Alexa, Ionel Dănciulescu, Ianis Zicu, Marian Aliuță, Florin Tănase, Petre Marin, Gabriel Boștină, Sorin Ghionea, Vali Badea,  Adrian Pitu,  Steliano Filip,  Giani Kiriță, George Galamaz, Gabriel Cânu, Cristian Daminuță, Paul Codrea, Ovidiu Popescu, Ștefan Grigorie, Ovidiu Burcă, Alin Rațiu, Petru Țurcaș,  Ciprian Marica, Laszlo Koteles.              

La finalul întâlnirii disputate între vedetele fotbalului românesc, fostul atacant, internaționalul Ciprian Marica, a declarat despre prezența la evenimentul de la Măureni:

Box Maureni

N-aș dori să elogiez reușitele actualului primar de Măureni mai mult decât este cazul. Important este că Măureniul respiră un alt aer odată cu instalarea din 2016 a edilului de rit nou, Brian Filimon; acela al dezvoltării, al modernizării, al implementării de proiecte, al drămuirii cu mare grijă a banului public (*terenul sintetic cu nocturnă și parcul central s-au făcut din eforturile bugetare proprii, fără a angaja extra-contribuții) pentru ca adevărații beneficiari, cetățenii din Măureni și Șoșdea să resimtă cu adevărat o creștere a calității vieții.

Fotbal Maureni 1

Trebuie să amintesc celor care au lipsit de la eveniment faptul că la Măureni a avut loc în aceeași zi și un turneu de minifotbal la care s-au înscris nu mai puțin de 32 de echipe. În finala s-au întâlnit Udrea Timișoara și Ballantine’s Team Bocșa, după ce bocșenii au trecut cu multă șansă de 20 și ceva Reșița în semifinale iar timișorenii de Viitorul Birda. În cele din urmă s-au impus timișorenii, beneficiari ai unor jucători de top în componență precum Steliano Filip sau Adrian Ganea.

Toți cei prezenți au avut doar cuvinte de laudă și mulțumire la adresa edilului Filimon, a viceprimarului Cornel Niță și a tuturor celor implicați din Primăria și Consiliul Local, pentru organizarea exemplară pe care a presupus-o evenimentul anului de la Măureni. Amintirea va dăinui peste timp iar imaginile surprinse și de camerele Reper 24, vor sta mărturie peste ani.

 Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei