Eugen Cismăneanțu se alătură candidaților pentru primărie; un trio care va depinde de votul din 27

cisms

La sfârșitul săptămânii trecute fostul edil al orașului Bocșa Eugen Cismăneanțu, și-a depus la Biroul Electoral de Circumscripție Nr 5 al orașului Bocșa, dosarul de înscriere în alegerile de duminică 27 iunie. Dosarul a fost validat. La ieșirea din sediul BBEC, Eugen Cismăneanțu a declarat:

„Cu bucurie vă anunţ că, astăzi, mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de primar al oraşului nostru. După cum bine ştiţi, am renunţat la apartenţa politică si am decis să intru în această cursă electorală ca şi INDEPENDENT având susţinerea foştilor mei colegi de partid cât şi susţinerea voastră. Candidez pentru un nou mandat cu dorinţa de a implementa toate proiectele pe care le-am lăsat în primărie şi care după cum aţi observat au stagnat. Mai mult decât atât, au existat intenţii de a renunţa la contractele semnate pe fonduri europene şi toate acestea pentru că cei care au preluat oraşul nu au fost interesaţi dar nici nu au avut cunoştinţele necesare pentru a le implementa.

În noul mandat îmi doresc să va fiu alături, să terminăm de asfaltat străzile atât din Bocşa Montană, Vasiova cât şi din Bocşa Română. Vreau să finalizez reabilitarea cinematografului, a Casei de Cultură, a parcului din faţa primăriei şi a parcului din MFA. Îmi doresc reabilitarea şcolilor şi a grădiniţelor, finalizarea lucrărilor de canalizare, reabilitarea policlinicii, revigorarea sportului bocşean şi nu în ultimul rând, înfrumuseţarea oraşului prin reamenajarea tuturor spaţiilor verzi. Aceste lucrari le pot face pentru că eu sunt cel care am obţinut finanţări şi cunosc cel mai bine aceste proiecte.

 Experienţa administrativă pe care am dobandit-o împreună cu colegii mei din primărie, mă face să cred că împreună vom reuşi să schimbăm faţa oraşului nostru. Urmează o campanie grea în care eu mă bazez pe voi, cetăţenii de bună credinţă şi nu pe partide sau oameni politici care sunt interesaţi de nevoile cetăţenilor doar în campaniile electorale. Mă bazez pe voi, pe încrederea şi susţinerea voastră, cei care iubiţi acest oraş, dar mai ales mă încred în bunul Dumnezeu că, ne va ajuta să trecem cu bine peste această campanie care se arată a fi dură. Am convingerea că la finalul acestei campanii, binele va triumfa şi oraşul nostru va ieşi din minciuna instalată de mai bine de 6 luni în primărie.

Dumnezeu să ne ajute şi să fie cu noi toti! Cu respect, Eugen Cismăneanţu“

În această seară, la ora24 se încheie perioada de depunere a candidaturilor. Până la această oră sunt doar 3 nume în cursa electorală pentru primăria orașului Bocșa: Actualul primar liberalul Sorin Perian, actualul viceprimar social democrat Mirel Patriciu Pascu și fostul edil până în toamna anului trecut, independentul de acum Eugen Cismăneanță. Candidaturile reprezentantului AUR Alexandru Gabriel Tălpeanu și ale independentului Marian Florentin Bocșan au fost respinse de BEC,  din cauza anulării unor nume din lista de susținători.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei