Măsuri de siguranță pentru perioada mini vacanței de Rusalii

4

Peste 600 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin sunt la datorie la acest sfârșit de săptămână și acționează pentru siguranța cetățenilor și fluidizarea traficului rutier. Principalul obiectiv al Poliției Române, în această perioadă, este acela de a asigura ordinea și liniștea publică, astfel încât cetățenii să fie în siguranță. În teren acționează polițiști de ordine publică, poliție rutieră, transporturi, de investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase, polițiști criminaliști, iar în cazul unor situații deosebite, luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale sunt pregătiți să intervină.

În această perioadă se acționează, în medie, zilnic, cu aproximativ 70 de mijloace de intervenție și 12 aparate radar. Recomandăm tuturor cetățenilor să adopte o conduită preventivă și să respecte indicațiile și măsurile legale ce au ca scop protejarea sănătății, vieții și a bunurilor. Dacă plecați la drum, conduceți cu viteză redusă, în special atunci când carosabilul este umed. Verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, înainte de a pleca de acasă“ se precizează în comunicatul transmis de către Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin.

„Reamintim că purtarea măștii de protecție în spațiile închise, în mijloace de transport în comun sau în zone aglomerate, precum și păstrarea distanțării fizice sunt în continuare obligatorii pentru a preveni îmbolnăvirea cu COVID-19. La biserică, în parc sau la cumpărături, nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi! Noi suntem la datorie în această perioadă! În caz de nevoie, nu ezitați să ne cereți ajutorul sau să apelaţi Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112!“ 

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Moka

    Nu sun la 112pentru nimic în lume. Nu am încredere prea multe abuzuri s-au făcut. Suni și ești urecheat că deranjezi. Botnița nu are nici un rol numai să îți dea un aspect de prost îmbotnitat și supus. Poliția oricum nu își face datoria. Motocicliștii își bat joc poluează fonic, fac curse prin Govândari zi de zi, noapte de noapte iar poliția neam ,nu face nimic freacă menta că de obicei. Legea e pentru proști și fraieri nu pentru plozii cu motociclete și mașini turate la maxim cu dispreț față de cetățenii care îi și le suportă jegoșeniile în trafic, ce mai un haos total. Fără BOTNIȚA e de rahat și pentru proștii care se supun!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei