Liderul PSD Marcel Ciolacu, vizită electorală în Caraș-Severin!

ciolacu

La invitația președintelui organizației județene a PSD, Silviu Hurduzeu, liderul Marcel Ciolacu a făcut o vizită în Caraș-Severin, prezența președintelui social-democrat în județ având ca obiectiv principal sprijinirea candidatului la Primăria Bocșa, Mirel Pascu, propunerea stângii pentru șefia administrației locale la alegerile organizate în 27 iunie, prima oprire a grupului fiind chiar în orașul Bocșa.

Este o nouă abordare, din punctul meu de vedere, este abordarea corectă pe care trebuie să o aibă liderii, atât centrali, cât și locali ai PSD, respectiv a face campanie pentru candidații noștri care de departe sunt cei mai buni candidați, cei mai buni gospodari.

Astăzi îl avem pe Mirel de la Bocșa, care, în afară de faptul că știa fiecare contract unde are imperfecțiunile și unde nu se derulează și ce trebuie făcut, cu adevărat, și oamenii din Bocșa ne-au primit foarte bine”, a declarat Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Liderul social-democrat i-a atacat din nou pe liberalii Florin Cîțu și Cristian Ghinea pentru modul „arogant” în care au făcut Planul Național de Redresare și Reziliență, ignorând sugestiile autorităților locale, dar și nevoile reale ale românilor.

După vizita, cu domnul Stănescu, a 4-5 județe, sperăm săptămâna viitoare, împreună cu domnul Grindeanu, încep să explic din ce în ce mai greu de ce domnii de la PNL și de la USR se află încă la guvernare, sperând ca și parlamentarii lor să dea aceleași explicații când merg pe stradă, în cazul în care fac acest lucru, pentru că lucrurile nu arată așa bine la baza societății românești. Îmi pare rău că domnul Cîțu și cu domnul Ghinea au avut această abordare arogantă când au făcut PNRR și nu s-au sfătuit cu autoritățile locale și să ia totuși pulsul nevoilor evidente și actuale ale societății românești.

Sunt ferm convins că Mirel va câștiga, sunt ferm convins că PSD va câștiga și aceste alegeri parțiale și cum ne-a „învățat” președintele României, vom fi îndreptățiți să întrebăm dacă actualul Parlament mai reprezintă voința românilor și ei sunt legitimi în Palatul Victoria”, a susținut liderul PSD, Marcel Ciolacu, în cadrul conferinței de presă care a avut loc la sediul județean al partidului.

Alături de liderul PSD Marcel Ciolacu s-au aflat astăzi în Caraș-Severin, prim vicepreședintele partidului, Sorin Grindeanu, secretarul general al PSD, Paul Stănescu și senatorul PSD Ion Mocioalcă.

DSC_0106

 

Lorena POENARU 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Ion ion

    JALNIC…CEI DIN CARAS…DESIGUR ! TOT MAGARII AIA , ALȚII NU AU LOC DE UMFLATUL ALA EE OLTEAN ? SI DE PRIMARII VOSTRII AI DREPTATE . STIU…STIU BINE CU CONTRACTELE , SA FURE DESIGUR…

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei