Marius Ișfan și-a preluat mandatul de primar al comunei Zorlențu Mare!

modelmic

După o luptă crâncenă dată în campania electorală, dusă până la ultimul vot în ziua de 27 septembrie, la Zorlențu Mare s-a tras linia în ceea ce privește viitorul administrației locale. Noul primar al comunei Zorlențu Mare este Marius Ișfan iar astăzi acesta a depus jurământul de credință alături de consilierii locali care și-au câștigat mandatele pentru următorii 4 ani.

Trebuie remarcat că în fața primăriei din Zorlențu Mare s-au adunat susținătorii noului primar dar și contestatari ai acestuia, ce-i drept, ultimii mai puțin numeroși dar dornici să-i strice cu orice preț momentul festiv al noului primar de Zorlențu.

După lecturarea deciziei instanței legată de contestarea făcută la adresa proaspătului ales, prin care i s-a dat câștig de cauză noului primar, s-a trecut la acordarea mandatelor de consilieri locali dar nu înainte ca fostul primar, Martin Cornea, să îi înmâneze un document noului edil cu toate bunurile de care a beneficiat în mandatul său la primărie, așa cum sunt autoturismul primăriei, laptop-ul, imprimanta și alte bunuri de inventar.

IMG_8683

Primarul Marius Ișfan a rostit ultimul jurământul și a fost aplaudat de consilierii liberali, dar și de cei invitați să asiste la festivitate, între aceștia numărându-se și tatăl edilului, fostul primar al comunei, Viorel Ișfan, mama, soția și fiul acestuia.

La ieșirea din sediul primăriei noul primar și, cel mai probabil viitorul viceprimar al acestuia, Cristian Ișfan, au ridicat mâinile în semn de victorie în uralele celor mai mulți dintre cei prezenți, ceilalți huiduind ca la un meci unde echipa adversă a reușit să marcheze în ultimul minut de joc. Din păcate, unii nu au înțeles că sunt momente în care, indiferent de luptele duse, de încărcătura și ura pe care ești dispus să le afișezi, trebuie să ai și o atitudine corectă.

IMG_8596

După ziua de astăzi, cel mai probabil primarul Marius Ișfan a înțeles că Zorlențu Mare nu mai are de-acum înainte nevoie de orgolii și lupte duse în extrem, ci de o reconciliere și de o strângere a rândurilor, chiar și cu adversarii, pentru formarea comuniunii întru dezvoltarea și modernizarea comunei Zorlențu Mare.

Cu siguranță, Ișfan nu mai este tânărul de acum 4 ani și vede actul administrativ cu alți ochi, mai maturi și mai dispuși la evoluție pentru comunitate.

Într-un ceas bun, le urăm mult succes consilierilor locali, indiferent de culoare politică și primarului din Zorlențu Mare!

IMG_8683

 

Cezar DRAGOMAN

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Tot eu Ionel

    Sper ca domnu Istfan sa faca ceva pemtru comuna ,nu sa faca ce a facut tacsu 20 de ani au furat ,si satul a ajuns o ruină!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei