Mădălina Chiosa și Adrian Dacica, aleși în unanimitate viceprimari ai municipiului Reșița!

popachiosadacica

Mădălina Chiosa și Adrian Dacica îl vor seconda pe primarul Ioan Popa în următorii patru ani, la conducerea municipiului Reșița. Cei doi liberali au fost aleși cu unanimitate de voturi în cadrul ședinței de îndată derulate astăzi la sediul Primăriei Reșița.

Nominalizarea celor doi nu vine ca o surpriză, edilul Nelu Popa anunțând deja cu câteva săptămâni în urmă numele celor doi viitori viceprimari. Votul de astăzi a fost deci mai mult o formalitate, mai ales având în vedere că liberalii au majoritatea în Consiliul Local, din cei 21 de consilieri aleși în septembrie, doar patru fiind reprezentanți ai alianței PSD-PRO România. De altfel, aceștia nu au venit cu nicio propunere de viceprimar.

„Cei doi viceprimari au fost validați de către colegii lor din Consiliul Local. Este o mare bucurie pentru mine. Pe învățământ o să am un om care are expertiză în domeniu. Mădălina Chiosa m-a ajutat foarte mult și până acum.

Adi Dacica se va ocupa în continuare de partea de asistență socială. Este un tip, chiar dacă este înalt, puternic, este blajin, are grijă de oamenii care au mai puține șanse și se va ocupa de ei în continuare”, a explicat primarul Ioan Popa.

 

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei