În pofida creșterii șomajului, locurile de muncă disponibile rămân neocupate în Caraș-Severin

a

Rata șomajului atât în țară cât și în județul Caraș-Severin devine tot mai ridicată de la o lună la alta. Motivul îl reprezintă problemele economice cauzate de pandemia cu noul virus. Cu toate acestea, prin Agenția Județeană pentru ocuparea Forței de Muncă, apar săptămânal oferte care, din păcate, rămân neocupate în cea mai mare parte. Și în această săptămână sunt disponibile la nivelul județului Caraș-Severin 75 de locuri de muncă, în diferite domenii, atât pentru persoanele cu studii medii cât și pentru cele cu studii superioare, pentru persoanele calificate sau fără nicio calificare în domeniu.

Cele mai multe, 28, sunt pentru locuitorii orașului Bocșa și zonele adiacente acestuia. Se caută: asamblator-montator profile aluminiu și geam termopan, brutar, coafor, electrician constructor montator aparataj și cabluri de joasa tensiune, frezor universal, frizer, inginer electromecanic scb, lăcătuș mecanic, lucrător comercial, manichiurist, mecanic auto, operator la mașini-unelte cu comandă numerică, sudor și vânzător ambulant de produse nealimentare. În Caransebeș se caută: asistent medical fizioterapie, conducător auto transport rutier de mărfuri, fiziokinetoterapeut, lucrător comercial, maseur, muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, placi mozaic, faianță, gresie, parchet, ofițer operațiuni financiar-bancare.

În Moldova Nouă sunt disponibile 7 locuri pentru meseriile: contabil, electrician de întreținere și reparații, muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, placi mozaic, faianță, gresie, parchet, șofer de autoturisme și camionete și vânzător. Tot un vânzător este căutat și în Oțelu Roșu, iar în municipiul Reșița sunt disponibile 18 locuri de muncă în următoarele meserii: casier, conducător auto transport rutier de mărfuri, femeie de serviciu, medic stomatolog, primitor-distribuitor materiale și scule, ucenic și vânzător.

Situația detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro  la secțiunea dedicata AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de munca, ne-a precizat Carla Goagă, purtător de cuvânt al instituției cărășene.

Sursă foto: dreamstime.com

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei