Maratonul vaccinării anti-Covid-19 continuă și astăzi la Reșița, până la ora 20:00!

Maraton Resita

Primăria Municipiului Reșița, în parteneriat cu Instituția Prefectului Caraș-Severin și Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin, încheie în această seară, la ora 20:00, Maratonul Vaccinării – REȘIȚA PUNE UMĂRUL!

Centrul de vaccinare de la Școala Gimnazială ”Mihai Peia” (Generală 6), str. Gratz, nr. 10, Reșița este în continuare deschis iar persoanele care locuiesc în Reșița, dar și cele din alte localități care au împlinit 16 ani încă se mai pot vaccina fără programare, doar cu buletinul. Serul utilizat pentru vaccinare este Pfizer-BioNTech.

„Singura modalitate prin care putem reveni la normalitate este vaccinarea.  Pune umărul pentru Reșița, pune umărul pentru normalitate!“, sloganul campaniei de vaccinare de la Reșița!

Viceprimarul municipiului Reșița și coordonatorul Nucleului local de vaccinare, Mădălina Chiosa, a ținut să puncteze în strânsă legătură cu organizarea Maratonului Vaccinării de la Reșița:

Mulțumim tuturor celor care pun umărul pentru ca acest maraton să se desfășoare în cele mai bune condiții. Este o muncă de echipă, ce reunește eforturile instituțiilor locale, ale cadrelor medicale și ale voluntarilor cărora le mulțumesc pentru implicare. Centrul de vaccinare este deschis NON-STOP și se pot vaccina fără programare și tinerii ce au împlinit 16 ani. Așteptăm cât mai mulți reșițeni să treacă pragul centrului de vaccinare, pentru că aceasta este singura soluție prin care putem reveni la normalitate și ne putem bucura din nou de activitățile care ne-au lipsit în ultimul an”.

Medicul oftalmolog Felicia Quint și medicul stomatolog Raul Siladi, ambii consilieri locali, s-au implicat voluntar în campania de vaccinare, fiind alături de echipa din Centrul de la Școala Mihai Peia.

Dragi reșițeni, prin vaccinare vă protejați în primul rând pe dumneavoastră și apoi vă protejați și respectați aproapele. Dacă după vaccinare veți face boala, ea va fi într-o formă mai ușoară, incomparabilă cu agresivitatea bolii la o persoană nevaccinată. Având în vedere reacțiile adverse minime, vă încurajez să vă vaccinați pentru binele tuturor, pentru a ne relua încet viața de dinainte de pandemie”, a ținut să precizeze medicul Felicia Quint.

Președintele ANPC, reșițeanul Claudiu Dolot (foto sus) a fost, la rândul său, prezent la Reșița în aceste zile pentru a susține campania de vaccinare organizată de Primăria Municipiului și a consemnat: „De astăzi s-a alăturat maratoanelor vaccinării din țară și Reșița!

Rând pe rând facem front comun în calea virusului și alegem să punem sănătatea pe primul loc în comunitățile din care facem parte.

Ca întotdeauna, este nevoie de echipă, bunăvoință și multă energie bună!

Împreună cu Dragoș Guruian, un viitor medic care a ales să fie voluntar pentru a salva vieți și alături de doamna Mădălina Chiosa, viceprimarul municipiului, mă aflu la maratonul vaccinării de la Reșița.

Sunt niște oameni plini de viață, cu o energie extraordinară, care au reușit să se adapteze în orice situație și care iubesc comunitățile de oameni din care fac parte.

Această inițiativă a maratonului vaccinării aduce, pe lângă speranță, o motivație în plus de a ne vaccina…deoarece totul devine mult mai accesibil, fără programare.

Oricât de încărcată ar fi agenda de lucru, poate o scurtă pauză pentru a proteja sănătatea noastră, a tuturor, ar fi extrem de binevenită.

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră pentru că, indiferent de vremuri, este cel mai prețios dar cu care ne naștem și pe care trebuie să îl păstrăm cât mai multă vreme!

Așadar, te mai poți vaccina fără programare la Reșița, astăzi până la ora 12, la sala de sport a Școlii Gimnaziale Mihai Peia. Pune umărul și tu la stârpirea acestui virus, care ne-a dat destule bătăi de cap!

Maraton Resita

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Fake

    Hai lăsați vrăjeala cu dulcegăriile astea de doi bani cu vaccinarea că nu ține. Mie și altora ni se rupe de campaniile voastre mincinoase, sigur se urmărește ceva cu toată mascarada asta făcută la comandă. Ce mișeli sunte-ți ,RUȘINE!Nu mă vaccinez cu otrava asta ,prea multă propagandă dubioasă!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei