Conducerea tinerilor liberali din România a ales să se reunească la Băile Herculane!

TNL la Herculane

La invitația Biroului Județean de Tineret Național Liberal din Caraș-Severin, structură condusă de președintele interimar Andra Pleșa, în peisajul pitoresc al milenarei stațiuni Băile Herculane a fost organizată reuniunea Biroului Național de Tineret a PNL. La Herculane a fost prezentă cu această ocazie Mara Mareș, președintele Tineretului Național Liberal, cea care deține în prezent funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei a Prim-Ministrului României. În cadrul manifestării au avut loc o serie de dezbateri pe teme politice, de dezvoltare și punere în practică a mecanismelor liberale, iar la deschiderea întâlnirii a fost prezent și senatorul Marcel Vela, președintele organizației PNL Caraș-Severin.

Despre reuniunea Biroului Național de Tineret a PNL de la Herculane și despre argumentele care au stat la baza organizării acestei acțiuni în Banatul de Munte, liderul tinerilor liberali cărășeni, Andra Pleșa, a declarat: „Am ținut mult să găzduim în Caraș-Severin prima ședință a Biroului Național de tineret. Cel mai important motiv ține de faptul că azi, noi cei din Caraș-Severin vom fi validați de BPN în noua structură de conducere a organizației județene.

Pentru noi e momentul unui nou început, un restart mai viguros și ambițios. Am asumat conducerea organizației și implicit un amplu proces de reorganizare și revigorare a activității, alături de o echipă de tineri valoroși, dinamici, care au confirmat dar și de perspectivă: tineri primari, consilieri, directori de instituții, întreprinzători, tineri profesioniști, și studenți. Pentru mine e o onoare și un privilegiu să conduc această organizație, dar în egală măsură o mare responsabilitate. Sunt sigură că foarte mulți din această nouă garnitură de tineri oameni politici cărășeni vor confirma în cel mult 3 ani, chiar la viitoarele alegeri.

Al doilea motiv ține de refacerea unei legături permanente și productive cu structura centrală de conducere. Avem nevoie de experiența și bunele practici ale colegilor din BPN dar și din țară, vrem să lucrăm împreună cu ei să împrumutăm și să oferim bune modele de programe și activități politice de tineret.

Pentru toate acestea și pentru faptul că sunteți oaspeții noștri azi, mulțumim Tineretul Național Liberal, mulțumim Mara Mareş!

Mares liberali

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei