Mălăiescu, pregătit pentru un nou mandat! „Contracandidații mei sunt cetățenii orașului, nicidecum persoane de la alte partide politice”

modelmic

La Oțelu Roșu, contracandidații mei sunt cetățenii orașului, nicidecum alte persoane, de la alte partide politice. Dacă cetățenii orașului sunt mulțumiți de primarul Luca Mălăiescu îl vor vota, dacă nu sunt mulțumiți, nu îl vor vota”, susține actualul edil al orașului de pe Valea Bistrei, Luca Mălăiescu, care și-a depus candidatura pentru cel de-al treilea mandat de primar din partea alianței PSD-PRO România-ALDE.

Social-democratul se va prezenta în fața alegătorilor cu o echipă de consilieri tineri și dornici să continue proiectele de modernizare ale orașului Oțelu Roșu. Printre țintele primarului Mălăiescu pentru următorii ani se numără: modernizarea pieței agroalimentare din oraș, amplasarea unui bazin de înot acoperit în zona de agrement de la Gura Jgheabului realizarea unei faleze pe malul Bistrei.

„Am reînnoit lista de consilieri în proporție de 80%, am mers de această dată cu oameni mai tineri, nu datorită faptului că nu am fost mulțumit de prestația consilierilor mai în vârstă, ci datorită faptului că anii trec și dacă mi-am dorit foarte mult și îmi doresc în continuarea să îmi las amprenta asupra modernizării orașului Oțelu Roșu, trebuie să mă gândesc încet-încet să las în urma mea și o echipă de tineri care să continue ceea ce a început primarul Luca Mălăiescu.

La Oțelu Roșu, chiar dacă consider că s-au făcut multe lucruri bune în cel de-al doilea mandat al meu, mai sunt multe lucruri de făcut, dar vă pot enumera câteva proiecte pe care mi le doresc foarte mult. Cu siguranță anul acesta vom încerca să finalizăm de asfaltat toate străzile din oraș, am început deja, am fost la licitație și avem un câștigător a unui proiect ce pavare a trotuarelor a 17 străzi. Este și normal după ce vom avea asfaltat tot orașul Oțelu Roșu să începem să avem și toate trotuarele străzilor pavate și modernizarea orașului cu rigole. De asemenea, sunt 3 proiecte mari pe care mi le doresc și cu siguranță se vor finaliza, modernizarea pieței agroalimentare din oraș, amplasarea unui bazin de înot acoperit în zona de agrement de la Gura Jgheabului, precum și execuția unei lucrări de anvergură mare – crearea unei faleze pe malul Bistrei ce va face legătura din centrul orașului până la zona de agrement din Gura Jgheabului, faleză care va avea și o pistă de biciclete”, a explicat pentru Reper 24, primarul Luca Mălăiescu.

Edilul a adăugat că va milita pentru o campanie corectă, mai ales în condițiile actuale, când candidații trebuie să țină cont de anumite restricții și măsuri de limitare a răspândirii coronavisului.

La Oțelu Roșu și-au mai anunțat candidatura Magda Lungu, din partea PNL și Iancu Simion-Simi din partea PMP.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

6 Comentarii

 1. imoGen

  “îmi doresc în continuarea să îmi las amprenta asupra modernizării orașului Oțelu Roșu”

  Ce modernizare se poate face într-un oraș cu 80% pensionari ?
  În loc să atragă investitori, să creeze locuri de muncă, să aducă tinerii înapoi în oraș, primarul are fantezii cu bazine acoperite, faleze, fântâni cu luminițe … de astea duce orașul lipsă, nu de locuri de muncă.
  Dar atât timp cât își ia procente din lucrări, de ce i-ar păsa de cetățeni ?
  Cu un simplu salar de primar nu poți schimba anual mașinile membrilor familiei.

  1. Stefan

   Pai vino tu si investeste, cine te tine. Tu crezi ca asa atragi investitorii, ii iei cu forta? Daca oamenii nu vor sa isi riste banii in Otelu, poti sa ii obligi? A vandut Simi toate terenurile, unde sa le mai dea teren?

 2. imoGen

  Adevărul e că atragi investitorii cu faleze, bazine acoperite și fântâni luminoase. Ai gândit-o mult Ștefane ?
  Cu banii cheltuiți pe ideile aiuriste ale primarului se putea face infrastructura pentru investitori, dar de zece ani de zile primarul nu e interesat.
  LA Buchin se poate, la Caransebeș se poate, chiar și la Glimboca s-au extins investitorii. Doar la Oțelu se inventează tot felul de motive.

 3. Buli

  Și-a făcut plinul din procentele luate de la Arabela , Baila , doar ce stie prostimea. Întrebați jucătorul de pacanele ce a facut cu teava de gaz taiata de pe Valea Ohabii si Baia. A împărțit-o frățește cu angajații primăriei sau a dat-o la cunoștințe. Stie el mai bine cum merge hoția de cind avea haldina de fier din spatele otelariei electrice

 4. Barosanul

  Domnule primar, dragă Luca, într-o zi din 2018, ți-am spus că tare te iubesc (nu vorbesc decât de dragoste tovărășească), iar acum, prin eleganță ta, văzută clar mai sus, îmi dovedești, fără putință de tăgadă, că ești “infectat” de mult bun simț, meriți să fîi primar încă o dată, nu te poți asemui tu cu alți candidați care “scot pe gură” abjecții, una mai oribilă că alta. Eu cred că Oțelul Roșu va dovedi că te merită, fiindcă tu reprezentați eleganță și modern, de așa ceva e nevoie acolo! Sper să reușești, dragă Luca Mălăiescu!

 5. Simi

  Luca Malaiescu face lucruri in oras pentru “zeciuiala” ! Omul care a platit facturi de mteriale de constructii de la primarie si acestea au ajuns la blocurile lui din TM , duse cu buzurile de angajatii primariei.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei