Tânăr acuzat de furtul și uciderea cu cruzime a două iepe, arestat preventiv! Detalii șocante despre cazul de la Ramna

modelmic

Un bărbat de 25 de ani din Ramna a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenţie, fără drept, precum şi pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Tânărul este acuzat că ar fi ucis cu cruzime două iepe pe care le-a furat anterior.

Cazul a ajuns în atenția publicului luna trecută când polițiștii l-au reținut pe tânăr, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin făcând acum publice detalii șocante despre actele de cruzime derulate la Ramna față de animalele lipsite de apărare:

„În noaptea de 12/13.07.2020, inculpatul S. R. A.P. a pătruns prin escaladarea gardului unui imobil din localitatea Ramna, județ Caraș-Severin, proprietatea părții vătămate V. A., în curtea imobilului , a mers până la grajdul unde se afla o cabalină femelă, a intrat în grajd pe ușa de acces ce se afla deschisă, a dezlegat cabalina și a sustras-o ieșind pe poarta de la grădina locuinței, a condus-o într-o grădină lângă locuința bunicii inculpatului, a legat-o de un stâlp de la gardul împrejmuitor, în scurt, după care a împiedicat-o de picioarele din spate , a scos din pământ un par confecționat din lemn ce era folosit la o cultură de legume, cu o lățime de 3 cm și o lungime de 1,50 metri, s-a apropiat de cabalina femelă, a penetrat-o cu acel lemn, introducându-l brutal în vagin circa 1,40 metri, lemn care s-a rupt în interiorul animalului producându-i o breșă în diafragmă produsă prin penetrare, leziuni ce au fost incompatibile cu viața animalului, după care a mers la domiciliu a luat un topor s-a întors din nou la locul unde a lăsat cabalina femelă a aplicat 4 (patru) tăieturi cu tăișul toporului în zona toracică a cabalinei respective 2 (două) tăieturi pe partea stângă și două pe partea dreaptă, după care a abandonat-o fiind găsită a doua zi de proprietar care a solicitat medicul veterinar de circumscripție, dr.T. B., care a încercat să-i acorde îngrijiri de specialitate, a extras lemnul din vaginul cabalinei respective, doar o bucată de circa 82 cm, restul rămânând în interior. La puțin timp cabalina a decedat”.

Anterior, în data de 23 iunie, inculpatul s-a deplasat undeva la marginea localității Ramna, unde se afla o cabalină gestantă, care ar fi urmat să fete în scurt timp. „Inculpatul a luat priponul, l-a înfășurat de un pom (măr) de două ori, cabalina având căpăstrul pe cap a legat-o în scurt de piciorul stâng din spate la o distanță de circa 1,5 metri, fapt ce a dus la imposibilitatea cabalinei de a se mișca liber cu picioarele, s-a înfășurat în pripon a căzut pe sol a avortat și decedat, inculpatul abandonând-o fără nicio remușcare”.

Tânărul urmează să fie introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Precizăm că urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se mai arată în comunicatul Parchetului.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

6 Comentarii

 1. Ambra

  Să- i dea Dumnezeu aceeași durere lui si familiei lui ! Nu cumva sa se impuieze gunoiul ăsta!

 2. Un om

  Trebuie expertizat psihiatric, nu este de vină familia pentru ce a făcut el. Sigur are probleme grave de sănătate, saracul trebuie ajutat cu tratament.

  1. zero

   Pentru psihopaţi nu se prea ştie să exist tratament.
   Nici pentru pulsiunile urmaşilor lui Cain.
   De tăiţelu’ nici nu mai amintesc, nu a fost expertizat de nimeni privind “abilităţile” …

  2. lucian

   Da, aveti dreptate, are nevoie de ajutor.O injectie cu benzina in inima.Pentru el si toata familia. Pacat ca a murit dr. Mengele.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei