„Dunca a ratat ocazia de a demonstra că este președintele tuturor cărășenilor“ – Silviu Hurduzeu

hurduzeu

Cu toate că au trecut aproape două săptămâni de la împărțirea bugetului Consiliului Județean Caraș-Severin, nemulțumirile unor primari social-democrați continuă în presa cărășeană. Acestor voci s-a alăturat recent și cea a președintelui interimar al organizației județene PSD, Silviu Hurduzeu. În cadrul unei conferințe de presă, acesta a declarat între altele:

Romeo Dunca a ratat ocazia de a demonstra că este președintele tuturor locuitorilor din județul Caraș-Severin, nu doar a unora. Sigur, poate nu-ți dă o satisfacție foarte mare această calitate; sigur, poate primești telefoane în care ești criticat, admonestat pentru prima împărțire, dar nu ești veșnic președinte de Consiliu Județean, se termină. Un om normal își pune întrebarea înainte de a nu mai fi președinte: «Totuși, eu cu ce rămân? Ce va spune lumea despre mine când nu voi mai fi pe funcția respectivă?»

Nu știu ce gândește domnul Dunca, dar repet: a ratat o ocazie, sigur vor mai fi și altele, de a demonstra că este președintele cărășenilor; a tuturor locuitorilor din județul Caraș-Severin. Pentru că și în localitățile care au primari PSD, au fost locuitori care au votat cu PNL-ul. De fiecare dată când făceam repartizarea banilor, tocmai la aceste lucruri mă gândeam. Sigur că au existat discuții, dar haideți să ne gândim: unde vom ajunge dacă tot așa vom proceda“?, a mai adăugat președintele interimar al PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, fost președinte al Consiliului Județean în mandatul anterior.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. Apolitic

    ” Ce va spune lumea despre mine după ce nu voi mai fi in funcția respectiva? ” se întreabă domnul Hurduzeu. Ii răspund eu , pararea mea. Atat timp cat a fost președinte Consiliul Județean nu a ajutat membrii PSD, cei mai mulți șefi din consiliu erau pedelisti sau liberali si pemepisti, județul era condus de ciobanel si comisarul, cauta la lovească in pesedistii care erau cu Lumi nu cu Mocio, il interesa mai mult șprițul, afacerile unui inculpat din Caransebeș, nas-fin cu mocio , ceva domnișoare, sa tina in funcție pe seful poliției, pe care Vela l-a “executat” in 5 zile, sef care acum , coincidență , este angajat la firma inculpatului din Caransebeș si lucreaza pe drumul Cornerevei. Repet părerea mea, dacă informațiile mele sunt greșite, imi cer scuze. Rog sa comenteze si alții daca sunt sau nu reale informațiile mele.In concluzie despre domnul Hurduzeu se va spune ca este sluga credincioasă a lui Mocio( asta este un om politic in adevaratul sens al cuvântului , mănâncă politica pe paine , bravo lui)

  2. Iin

    In cei 4 ani cat a fost președinte al CJ, Hurduzeu a ratat toate ocaziile sa arate ca este președintele tuturor carasenilor. Sa ne faca o analiza cum a împărțit el banii.

  3. Dinu

    Priviti un atlet al fugii de responsabilitate si un maratonist al vorbei goale; cand era in CJ era preocupat de ce se petrecea in Parlament si Guvern; acum cand este in Parlament este ingrijorat de bugetul judetean si activitatea CJCS; niciodata ceva care sa aiba legatura cu responsabilitatile lui; singura realizare incontestabila este numirea salii de sedinta a CJ dupa numele mentorului Frunzaverde; daca-l intrebi cum au receptionat cei din CJ deponeul de la Lupac in ian. 2012 si l-au declarat operational in august 2020, desi nu este functional nici acum, aveti imaginea “eficientei” lui Hurduzeu. Iar daca va uitati si peste modul in care s-au impartit banii sub comanda lui o sa mai gasiti cateva aspecte relevante.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei