Locuri de muncă DA, doritori BA

j

Situație inedită în județul Caraș-Severin. Pentru a treia săptămână la rând, sute de locuri de muncă sunt oferite prin Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă, locuri ce se reportează de la o săptămână la alta din cauza lipsei personalului doritor. Și în aceste zile, la nivel județean sunt peste 200 de locuri vacante, mai exact 222. Acestea se adresează atât persoanelor calificate, cu studii medii sau superioare, cât și celor fără nicio calificare și sunt disponibile în localitățile: Reșița, Caransebeș, Bocșa, Bozovici și Băile Herculane.

Sunt căutate persoane calificate în meseriile: ospătar, ajutor de ospătar și gratargiu, în Băile Herculane. În Bocșa este nevoie de electrician, inginer electromecanic, îngrijitor spații verzi, lăcătuș mecanic, mecanic auto, operator cnc, sudor și vânzător ambulant de produse nealimentare, iar la Bozovici este nevoie de un tinichigiu caroserie. 73 de locuri de muncă sunt disponibile în Caransebeș, pentru: confecționer cablaje auto, agent de securitate, lăcătuș mecanic, programator producție, specialist în domeniul securității și sănătății în muncă, strungar, sudor principal specialist, șofer autocamion/mașină de mare tonaj – Aninoasa HD.

Cele mai multe locuri de muncă, 126 sunt disponibile în Reșița. Ele se adresează persoanelor calificate în următoarele meserii: actor, administrator imobile la serviciul administrare patrimoniu, agent securitate /paznic, agent comercial, ajutor ospătar, barman, casier, contabil șef, controlor calitate, dulgher, electrician, electrician (secția transport tehnologic), electrician în construcții, electrician (serv metrologic), epurator gaze, femeie de serviciu, fierar betonist, inginer construcții, inginer electromecanic, instalator  apă canal, lăcătuș, lăcătuș mecanic, lucrător bucătărie (spălător vase), lucrător comercial, maistru mecanic.

Se caută de asemenea: mașinist la mașini pentru terasamente, minier la suprafață, muncitor necalificat, muncitor (costumier), operator oțelarie mașină de turnare, operator sudare țevi și fitinguri, oțelar, radioelectronist, recepționer marfă, referent, secretar literar, șef serviciu, șofer,  șofer autoturisme și camioane, strungar, sudor, sudor electric, șofer autocamion/mașină de mare tonaj, tehnician,  turnător, turnător finisor, vânzător și zidar.

Informații suplimentare se pot obține la sediul AJOFM din Reșița, strada Traian Lalescu sau la centrele agenției din celelalte localități, a precizat Carla Goagă – purtător de cuvânt al instituției.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Ștrul

    Pe salariu de doi bani găuriți, pe minimul economiei lui pește prăjit nici dracu nu se mai angajează, sclavie pură și pretenții de parcă ar plăti 2.500 euro net.La baie AJOFM Reșița, nu vă mai plângeți,căutati-vă alții mai proști. Sictir!

  2. Dan

    Dacă au nevoie atât de mare de muncitori calificați, de ce caută să-i plătească cu minimul pe economie, oare cred că suntem sclavi pe plantația lor. Un muncitor cu calificare ar trebui să fie plătit cu cel puțin 600-700 roni peste minim de dar patronii nu vor și așa pierd mâna de lucru, sau gasesc muncitori neinteresați și neproductivi.
    Patronii ar trebui să-și schimbe puțin strategia, altfel muncitorii buni sunt neinteresați de salariile care le oferă

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei