LIVE: Expoziţia de țesături tradiționale și costume populare „Sărbătoare-n port şi cântec”!

live

Consiliul Județean Caraș-Severin, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin şi Muzeul Banatului Montan Reşiţa organizează în perioada 9-13 iunie 2021, expoziţia de țesături tradiționale și costume populare „Sărbătoare-n port şi cântec“.

Vernisajul expoziţiei va avea loc fără public, în incinta Muzeului Banatului Montan Reşiţa (sala de expoziție de la etajul 3) şi va fi transmis live mâine, 8 iunie 2021 de la ora 10:30 pe pagina de Facebook a CJCPCT C-S şi Reper 24. Expoziția va putea fi vizitată din data de 9 iunie 2021 de la ora 9:00  la ora 17:00, zilnic, până în data de 13 iunie, inclusiv.

Cu această ocazie, în cinstea bogăției valorilor tradiționale din expoziția amintită, va fi înregistrat un spectacol folcloric, tot la Muzeul Banatului Montan Reşiţa, în sala de expoziţie, ce va fi transmis luni, 14 iunie 2021, pe pagina de Facebook a CJCPCT C-S şi Reper 24.

Spectacolul va cuprinde un recital extraordinar al Orchestrei „Virtuozii Semenicului“ a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin.

Conducerea muzicală: Petrică Vița

Soliști instrumentiști: Petrică Vița – taragot, Toma Tudor – saxofon, Marian Duțu – vioară, Costel Florea Pițigoi – saxofon și fluier

Solist vocal: Ramona Vița

Prezintă: Codrina Raica.

afis Expozitie

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei