(E) Ludovic Orban are susținerea organizației PNL Caraș-Severin la alegerile interne din acest an

pnl 1

Prezent în vizită electorală în Caraș-Severin, pentru susținerea candidatului PNL Sorin Perian pentru primăria orașului Bocșa, președintele acestei formațiuni politice și președinte al Camerei Deputaților Ludovic Orban s-a întâlnit cu locuitorii orașului de pe malurile Bârzavei. La aceste discuții au fost prezenți alături de candidatul PNL actualul edil interimar Sorin Perian și președintele organizației județene senatorul Marcel Vela, deputatul Jaro Marșalic, alți lideri județeni. După conferința de presă susținută în orașul Bocșa, echipa liberală s-a întâlnit din nou cu presa cărășeană la Reșița.

Președintele Partidului Național Liberal Ludovic Orban a declarat: „De două luni și jumătate Sorin Perian ia cu migală, proiect cu proiect, nevoile fiecărui domeniu de activitate și urmărește realizarea lor. Odată ales primar Sorin Perian nu va fi lăsat singur; va avea în spate o echipă, oameni profesioniști, oameni de la care va putea să învețe în materie de conducere a primăriei dar mai ales va avea ușile deschise la Consiliul Județean și la Guvern. Bocșa chiar are nevoie de dezvoltare, chiar este nevoie de multă seriozitate și de resurse foarte mari“.

pnl 2

În cadrul conferinței de presă senatorul PNL de Caraș-Severin Marcel Vela, președintele organizației județene a declarat că întreaga echipă a liberalilor din Banatul de Munte va sprijini realegerea lui Ludovic Orban în funcția de președinte al partidului: „În cadrul ședinței Biroului permanent județean de astăzi ne-am exprimat încă odată susținerea pentru  Ludovic Orban ca și candidat la congresul partidului din septembrie.  Eu ca președinte sunt alături de domnia sa, dar și organizația din Caraș-Severin. Argumentele sunt foarte multe și vă pot spune doar că a dovedit ca premier, în cel mai dramatic an al României de după cel de-al doilea Război Mondial, că a avut curajul și priceperea să guverneze România și să salveze vieți“.

Comandat de Partidul Național Liberal
Filiala Caraș-Severin,
executat de Reper24
Cod Mandatar Financiar 51210004

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Gheorghe din Oravita

    Ce bine. Chiar e foarte nimerit.Asa ne va trage in jos ca Cior_bea ,pe taranisti. Amin.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei