La Aquacaraș, profesionalism și zero politică, i-a transmis președintele Dunca, directorului Filipescu

dunca

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, i-a atras atenția directorului Aquacaraș, Gheorghe Filipescu, că trebuie să ia măsuri pentru reorganizarea societății de apă și canal și transformarea acesteia într-o companie profitabilă. Directorul Filipescu a primit practic mână liberă de la președintele forului județean să reorganizeze compania și să își găsească colaboratorii pe care îi consideră cei mai potriviți pentru a aduce societatea pe profit.

Nu am ajuns încă la organizarea societății Aquacaraș. Vă rog să luați măsuri, așa cum ați luat și până acum, dar nu suficiente, să depolitizăm această societate, să trecem întreg personalul de acolo printr-un proces de reanalizare , astfel încât acolo să rămână oameni care într-adevăr au competențe profesionale, chiar dacă la un moment dat au fost plantați pe pozițiile respective prin anumite presiuni politice. Acest lucru eu vă spun că nu va mai exista. Aveți mână liberă să vă găsiți colaboratorii și să vă găsiți angajații în așa fel încât să faceți performanță”, i-a atras atenția președintele Romeo Dunca, directorului Aquacaraș.

filipescu

Citește și Acuzații grave aduse de președintele CJ, Romeo Dunca: „Modul barbar de executare a banului public m-a îngrozit”

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

6 Comentarii

 1. Alexandru

  As dori să îl întreb pe domnul Romeo Dunca cand se ieftineste apa potabilă și la noi?
  În alte orașe din țară prețul este mai mic față de noi ,de ce ?
  De cand a venit Filipescu .Gh s.a scumpit apa potabilă, rog pe această cale în numele tuturor resitenilor să se vadă de ce s.a scumpit apa potabilă .
  Multumesc frumos, astept raspuns!

 2. Alexandru

  Ii amintesc domnului Romeo Dunca ca in zona noastra apa vine prin cadere liberă și în anumite zone este pompata apa potabilă spre Reșița. Vrem să știm de ce la noi apa potabilă s.a scumpit?Asteptam un răspuns concret, multumim!

 3. Dorin

  A dat roade pregătirea (politică)! Are acum “mână liberă”? Cum rămâne cu cele (vreo) patru societăți, falimentate?! (Ca amintire, Consproiect, Recons și altele…) La mai mare!

 4. Troțki

  În veci nu se ieftinește apa le place așa, este ca benzina și motorina la pompă. Când se dedau la furat, ăștia chiar fură, e un fetiș, le place, îi excită când ne-o trage nouă,cei care încă îi m-ai suportăm pe nemernicii ăștia. JOS BOTNIȚA!

 5. Julieta

  Voi mai plecati urechea la ce zice Dunca?Gargara politica ieftina,in slujba partidului!Cetateanul poate muri ingropat in gunoaie si noroi,in spitale de mana a doua.Acum mai dau din gura ,ca vin alegerile pentru parlament.Dupa faza asta se va asterne linistea si totul va fi ca inainte.

 6. Troțki

  Corect, stimată doamnă, bine punctat, JOS cu ticăloșii din PNL!Încă două luni de carantină cel puțin ne mai așteaptă. O întrebare am:ce se întâmplă după ora 23 noaptea, trec camioanele cu lemne furate de penalisti sau?Prefectul stie și preș CJ Dunca sau Dincă să răspundă?Așa pentru un amic și el curios:))))))

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei