Ion Mocioalcă, numit oficial secretar al Senatului!

mociol

Parlamentarul cărășean Ion Mocioalcă a fost ales secretar al Senatului după ce luni senatorii s-au exprimat prin vot în favoarea componenței Biroului permanent pentru prima sesiune ordinară a acestui an.

Alegerea membrilor Biroului permanent s-a făcut prin vot secret cu bile, excepție de la această regulă face doar președintele Senatului care este ales la începutul legislaturii.

Senatorii s-au exprimat în favoarea componenţei Biroului permanent, anunţate de liderii de grup de la tribuna Senatului, cu 130 voturi „pentru” şi o „abţinere”.

Pe lângă funcția de secretar obținută de Ion Mocioalcă, grupul parlamentar al PSD mai are trei funcţii de vicepreşedinte al Senatului – Robert Cazanciuc, Leonard Azamfirei şi Radu Oprea şi un chestor – Siminica Mirea.

Grupul PNL are un vicepreşedinte – Alina Gorghiu, un secretar – Eugen Pârvulescu şi un chestor – Sorin-Ioan Bumb. USR PLUS are un secretar al Senatului – Dan Ivan şi un chestor – Sergiu Vlad. UDMR – Laszlo Attila chestor al Senatului, iar AUR un secretar- Sorin Lavric.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei