Colocviile revistei „Reflex“ marchează anul acesta a XX-a ediție!

clocvii

Consiliul Județean Caraș-Severin, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin şi Muzeul Banatului Montan Reşiţa organizează în data de 26 iunie 2021,  Colocviile revistei „Reflex“. Cu acest prilej va fi lansat și prezentat oficial numărul recent, 1/2021 al revistei „Reflex“.

Manifestarea, ajunsă la ediția XX, va avea loc în incinta Muzeului Banatului Montan Reşiţa în sala II, cu începere de la ora 17:00.

Colocviile revistei „Reflex“, ediția XX va putea fi urmărită live de către cei interesați, fiind transmisă pe pagina de Facebook a mm

Programul Colocviilor revistei „Reflex“ din acest an, are următoarele secțiuni:

  1. „Seara editurilor și a publicațiilor periodice de cultură și spiritualitate“
  2. Recitalul poetic „La umbra unui titlu de poem Corona“ (Paul Celan, 1948).

Invitații prestigiosului eveniment cultural vor fi directori de edituri, editori, redactori șefi, coordonatori de publicații periodice de cultură și spiritualitate din Caraș-Severin, poeți din Caraș-Severin, colaboratori ai revistei „Reflex“.

În cadrul acestei ediții vor fi aniversate publicațiile „Foaia Diecezană“ (1886-2021) și „Banatica“ (1971-2021).

Organizatorii menționează că reuniunea se va desfășura respectând condițiile stării de alertă.

colocvii

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei