Info programe europene, cu noutăţi pe site-ul ADR Vest

adr

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a publicat documentele consultative pentru programele operaționale corespunzătoare perioadei 2014 – 2020.

În calitate de Organism Intermediar în Regiunea Vest atât pentru Regio-Programul Operațional Regional cât și pentru Programul Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice, Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) a postat pe pagina web www.adrvest.ro documentele consultative pentru programele operaționale în cadrul noii perioade de programare 2014 – 2020 și Acordul de Parteneriat propus de România prin Ministerul Fondurilor Europene. Informaţiile puse la dispoziţia publicului interesat vizează Programul Operațional Regional, Programul Operațional Competitivitate, Programul Operațional Asistență Tehnică, Programul Operațional Infrastructură Mare, Program Operațional Capital Uman, Program Operațional Capacitate Administrativă, Programul Național de Dezvoltare Rurală. Conform unui comunicat al ADR Vest, documentele prevăd, pentru fiecare program în parte, propunerile pentru obiectivele generale și specifice ale acestora, investițiile propuse spre finanțare și alocările financiare pentru fiecare program, axele prioritare și indicatorii corespunzători fiecărei axe prioritare, precum și justificările corespunzătoare.

Pentru a facilita informarea tuturor celor implicați cu privire la documentele supuse consultării publice, Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest va organiza în perioada următoare o serie de întâlniri – în cele patru județe ale Regiunii Vest – cu potențialii beneficiari de finanțare europeană nerambursabilă. Această inițiativă vine ca urmare a faptului că organizația noastră îndeplinește rolul de Organism Intermediar în Regiunea Vest, precum și ca urmare a rolului său de inițiator și coordonator pentru Planul pentru Dezvoltare Regională al Regiunii Vest, se mai arată în documentul pus la dispoziţia presei de ADR Vest.

Laura PIPERIU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei