Autoturisme furate, oprite de vameşi la Porţile de Fier I

m1

Două autoturisme mărcile OPEL ASTRA şi VOLKSWAGEN au fost indisponibilizate  ieri seară de poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I. Cele două autoturisme au fost semnalate în bazele de date internaţionale ca fiind furate din  Ungaria respectiv Slovacia, se precizează în comunicatul remis presei de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, Mihaela Leş.

m2

Astfel, la interval de o oră, doi cetăţeni, primul român şi al doilea sârb, s-au prezentat pentru a efectua formalităţile  de control al documentelor de călătorie în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, conducând câte un aupra cărora existau În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că, în primul caz, autoturismul aparţine unui cetăţean maghiar şi figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare în Ungaria din data 09.02.2011. Cât priveşte al doilea caz, s-a stabilit că autoturismul figurează ca probă într-o procedură penală în Slovacia. Ambele autoturisme au fost indisponibilizate la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiate  proprietarilor de drept. Poliţiştii de frontieră continuă cercetările asupra ambelor cazuri, se mai arată în comunicatul remis presei.

Laura PIPERIU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei