Început de mandat cu obiective majore pentru noul viceprimar Dorel Bocșan!

bocsan

Proaspăt ales viceprimar în comuna Păltiniș, Dorel Bocșan își începe mandatul axându-se pe identificarea în prealabil a problemelor cu care se confruntă localitățile ce aparțin comunei, ca mai apoi să găsească soluții pentru rezolvarea lor.

Prioritare sunt mai multe în comuna Păltiniș, dar nu am ajuns încă în toate satele să văd problemele: Sunt multe lucruri de făcut, în primul rând curățenia de primăvară și apoi să vedem ce putem face legat de investiții”, a spus noul viceprimar Dorel Bocșan.

Unul dintre obiectivele pe care și le propune administrația locală din Păltiniș  este racordarea la rețeaua de gaz, fiind totodată și o necesitate majoră pentru comunitate.

„Am depus împreună cu comuna Brebu un proiect pentru gaz, avem o finanțare. Am făcut deja demersuri pentru studiul de fezabilitate și așteptăm să vedem dacă reușim să intrăm la finanțare și să ne apucăm de treabă pentru că este foarte important pentru noi să avem gaz în comună”, a declarat viceprimarul din Păltiniș, Dorel Bocșan.

Printre prioritățile administrației locale din comuna Păltiniș se mai află demararea unor lucrări la drumurile lăturalnice, precum și gestionarea unor probleme care au sistat ridicarea de locuințe de către cei care și-au achiziționat parcele pe raza unității administrativ teritoriale.

 

Lorena POENARU

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei