Toate cele 10 proiecte de investiții din Cornereva sunt în lucru, în diferite faze de execuție

aa

Vremea ploioasă din această primăvară nu a împiedicat constructorii din Cornereva să-și ducă munca mai departe, astfel încât toate proiectele aflate în diverse faze de execuție să fie finalizate conform contractelor. Edilul Nicolae Novăcescu este mulțumit de felul în care decurg lucrările și este permanent pe șantiere pentru a verifica modul de execuție.

Se lucrează și la drumuri, la canalizare, la alimentarea cu apă, la Căminul Cultural, la școală, deci avem mai multe șantiere. Eu sunt mulțumit că se lucrează, pentru că trebuie să și încheiem aceste lucrări, nu doar să le începem. Pentru buna desfășurare a acestor activități, eu sunt mai toată ziua pe teren pentru a reuși să realizăm aceste obiective pe care ni le-am propus.

aaa

Am mari speranțe că vom reuși să încheiem până la sfârșitul acestui an lucrările la Căminul Cultural. De asemenea, avem două tronsoane de canalizare ce se vor încheia tot în acest an. Mai finalizăm și o parte din drumurile comunale. Aici avem două proiecte începute; unul pe fonduri europene, prin AFIR, iar celălalt prin fonduri guvernamentale, prin Ministerul Dezvoltării. Sunt 25 de km în total, dar configurația comunei este atipică; nu avem de făcut un drum de 25 de km, ci lucrăm în mai multe zone: 500 de metri într-un cătun, 1 Km în altă parte, mai 800 de metri în alt sat și tot așa“, a precizat edilul comunei Cornereva, Nicolae Novăcescu.

Chiar dacă sunt porțiuni mici și dispersate, toate aceste drumuri vor avea parte de consolidarea infrastructurii, asfalt nou, podețe, rigole de scurgere a apei, ziduri de sprijin, iar acolo unde este posibil, în funcție și de bugetul propriu, Primăria va încerca să facă și trotuare.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei