Primarul Ioan Popa: „Vă îndemn pe toți să veniți la acest maraton al vaccinării”

popa

La Reșița debutează astăzi un maraton al vaccinării. Până duminică seara, cetățenii din Reșița, dar și cei din alte localități, cu vârsta de peste 16 ani, se pot vaccina fără programare, doar cu buletinul, la Școala Gimnazială Mihai Peia din Lunca Pomostului. Primarul Ioan Popa a adresat un îndemn reșițenilor, să profite de ocazie și să se vaccineze.

Facem un maraton al vaccinării așa cum au făcut Timișoara, Cluj, București și alte orașe din țară, chiar și Caransebeș. Avem peste 1.000 de doze de Pfizer la dispoziție și îi sfătuiesc pe toți , în special pe cei care sunt în zona de risc, să vină să facă acest vaccin.

Vreau să vă spun că de multe ori, unii dintre noi minimalizează acest virus. Și eu am avut COVID în decembrie, am trecut peste el, sunt un animal puternic, sunt un vlăjgan și am trecut peste el, dar cunosc situații în care a lovit năprasnic în unii dintre semenii noștri și trebuie să facem acest lucru în special pentru cei care au comorbidități, au alte boli asociate, diabet, hipertensiune și așa mai departe. Chiar dacă noi trecem peste el, dacă infectăm un om care are aceste boli asociate, șansele lui de a se redresa după virus sunt foarte scăzute.

În consecință, vă rog, vă îndemn pe toți să veniți la acest maraton al vaccinării și să faceți acest vaccin. În weekend , fără programare, fără nimic, doar cu buletinul”, a precizat edilul în cadrul unei emisiuni live la Reper 24.

„Maratonul Vaccinării – REȘIȚA PUNE UMĂRUL!” va avea loc în perioada 21-23 mai, la centrul de vaccinare de la Școala Gimnazială „Mihai Peia” (școala nr. 6), situată pe str. Gratz, nr. 10. Centrul de vaccinare va fi deschis non-stop, pe parcursul celor de trei zile, începând de vineri, 21 mai, ora 08:00, până duminică, 23 mai, ora 20:00.

Se vor putea vaccina fără programare, doar cu buletinul, locuitorii din Reșița, dar și cei din alte localități, cu vârsta de peste 16 ani. Persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani și doresc să se vaccineze trebuie să fie însoțite de un părinte sau tutorele legal.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Ștrul

    Uite acu iute dăm năvală din toate părțile ca șobolanii ,ca la pomul lăudat. Ia-l pe amicul tău șturlumbatic Dunca sau Dincă mă rog tot aia, și băgați-vă tot vaccinul în voi, faceți un cocteil Bloody Astra Zeneca, Pfizer și o ideie din Moderna ,luații și pe colegii din PNL și USR, luați în voi doze bine concentrate, dați câteva porții pește cap, umăr cum vreți iar noi alegătorii stăm și vă privim ca în filmele cu proști, ce reacții vor avea loc în următorii ani până la alegerile din 2024 ,ca ne-am săturat de voi poamelor acre ce sunte-ți. Hai da-ți bice, sunte-ți pe valul 4!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei