Încă un autobuz al TUR a căzut „victimă” pietrelor în zona Marginea din Reșița!

modelmic

Cazurile de vandalism și distrugere îndreptate către autobuzele ce circulă pe raza municipiului Reșița par să se înmulțească. Un alt autobuz al societății Transport Urban Reșița a căzut „victimă” pietrelor, paguba ridicându-se la aproximativ 1.000 de euro. Pentru moment, nu se cunosc autorii gestului.

Noul manager al TUR, Dănuț Jurubescu, votat în unanimitate pe funcție de consilierii locali reșițeni, pare să nu aibă o misiune ușoară. Acesta nu va trebui doar să se ocupe de proiectele și de activitatea periodică a societății pe care o va prelua din 15 august, ci și să se lupte cu reșițenii lipsiți de educație și bun simț care iau la țintă autobuzele din Reșița. Cel mai nou astfel de caz a avut loc din nou în zona Marginea, unde a fost spartă luneta unui autobuz achiziționat recent de conducerea societății care se ocupă de transportul în comun în municipiul de pe Bârzava.

39087644_405697193289524_6865828599333650432_n

Citește și Votat în unanimitate! Dănuț Jurubescu, noul șef al transportului urban din Reșița!

Un caz similar a avut loc în luna martie a acestui an, în aceeași zonă, când a fost spart geamul din spate al unei „balene albastre”, valoarea pagubei ridicându-se atunci la aproximativ 500 de euro. Conform managerului de atunci al TUR, Gelu Ardeleanu, autorii ar fi fost un grup de copii teribiliști, care au fost deja identificați.

Citește și Autobuz al TUR, luat ca țintă de un grup de copii! „Acea piatră putea la fel de bine să rănească un călător”!

În luna mai acestui an, au avut loc alte două incidente care i-au șocat pe reșițenii ce se deplasau la momentul respectiv cu autobuzul pe traseul Marginea – Mal și care au trebuit evacuați de urgență din mijloacele de transport după ce în acestea s-a aruncat cu spray paralizant.

Citește și Gest INCREDIBIL la Reșița! Doi tineri au dat cu spray paralizant într-un autobuz și au fugit!

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Eu

    Idioții de la TUR în frunte cu imbecilul de administrator ar fi putut sa aibe la ora asta asigurare Casco la autobuze. Dar prin aburii alcoholului e greu sa gândești.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei