Gest INCREDIBIL la Reșița! Doi tineri au dat cu spray paralizant într-un autobuz și au fugit!

modelmic

Pasagerii care s-au deplasat cu autobuzul în această după-amiază, în jurul orei 14:00, pe ruta Marginea – Mol, au trecut prin momente neplăcute, după ce două persoane necunoscute s-au urcat în mijlocul de transport în comun și au dat cu spray paralizat. Din fericire, călătorii s-au ales cu o simplă sperietură, ei fiind evacuați de urgență de angajații societății Transport Urban Reșița.

Incidentul a avut loc în autobuzul CS 36 TUR, ce circulă pe traseul Marginea – Mol. Doi tineri cu glugă au urcat în autobuz, au dat cu spray paralizat și au coborât la prima stație. Pasagerii au fost imediat evacuați, iar autobuzul a fost retras de pe traseu”, a precizat pentru Reper 24, administratorul TUR, Gelu Ardeleanu.

Din păcate nu este primul incident de acest gen care a avut loc în Reșița, același scenariu repetându-se în urmă cu câteva zile. Și atunci, două persoane necunoscute au dat cu spray paralizat într-unul din autobuzele TUR. Din fericire, mijlocul de transport în comun nu era foarte aglomerat și pasagerii au fost și atunci evacuați în siguranță.

În prezent, se fac eforturi pentru identificarea celor doi autori. Reprezentanții TUR au luat și ei măsuri, echipe speciale și patrule ale Poliției Locale patrulând zona în care au avut loc cele doua incidente.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei