Furnizarea apei potabile, oprită astăzi timp de 8 ore pe mai multe străzi din Caransebeș

modelmic

Furnizarea apei potabile va fi oprită astăzi timp de 8 ore pe mai multe străzi ale municipiului Caransebeș, anunță conducerea Aquacaraș. Motivul: eliminarea unei avarii.

Nu vor avea apă la robinete, între orele 09:00 și 17:00, „consumatorii de pe străzile: Calea Severinului, Zlatnei, Nicolae Titulescu, Cernei, Splai Sebeș, Cartier Balta Sărată, Carbonifera Nouă și Carbonifera Veche și str. Țarcului. Ne cerem scuze cetățenilor și consumatorilor noștri, pentru disconfortul și inconveniențele create, prin întreruperea furnizării apei potabile. Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat, de către personalul S.C. AQUACARAȘ S.A – Exploatarea Caransebeș”, se arată într-un comunicat al Aquacaraș.

Pentru orice problema apărută după reluarea furnizării apei,  utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al S.C. AQUACARAȘ S.A  la numărul de telefon 0255/215643 sau 0766341274 și Exploatarea Caransebeș la telefon 0255 – 516321.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei