(E) Campania electorală la Bocșa continuă în forță; PSD a trimis artileria în susținerea lui Mirel Pascu

1

O întreagă suită de lideri social-democrați au fost prezenți astăzi la Bocșa, dar și în municipiul Reșița, pentru a-și arăta susținerea pentru candidatul acestei formațiuni politice, Mirel Patriciu Pascu, la alegerile de duminică pentru Primăria orașului Bocșa. Au fost prezenți, alături de doi dintre parlamentarii PSD, Ion Mocioalcă și Silviu Hurduzeu, dr Alexandru Rafila – vicepreședintele Camerei Deputaților, Alfred Simonis – liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților, Titus Corlățean – senator, fost ministru de Externe, vicepreședinte PSD.

În cadrul unei conferințe de presă, liderii social-democrați și-au arătat susținerea față de candidatul la Primăria orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu și au precizat care sunt motivele pentru care acesta trebuie să câștige această funcție.

2

Senatorul Ion Mocioalcă: „Vreau să vă spun că din toți cei prezenți astăzi aici, eu sunt cel mai mare în funcție; sunt șeful de campanie a lui Mirel în această perioadă, până duminică și constat împreună cu dvs, că a fost o mare abundență și aglomerație pe metru pătrat de politicieni în Bocșa, în ultimul timp. A venit PSD-ul cu linia întâi politică, președinte, prim vice, secretar general; a venit Ludovic Orban, de ce o fi venit nu știu pentru că și-a pierdut toată credibilitatea în acel an și două luni cât a condus Guvernul, după care și-a căutat un loc călduț la Camera Deputaților; acum a venit PSD-ul, tot cu linia întâi, dar de comunicatori, oameni care se bat foarte bine, atât în Parlament, cât și pe televiziuni și care, spre deosebire de toți ceilalți, au și atuul unei mari credibilități. Eu cred că bocșenii sunt dezamăgiți de ceea ce s-a întâmplat acolo în ultimii 8 – 9 ani de zile și că ar trebui din nou să încerce cu PSD-ul, să încerce cu Mirel Patriciu Pascu, să privească cu optimism următorii 3 ani de administrație locală“.

3

Deputatul Silviu Hurduzeu, președintele organizației PSD Caraș-Severin: „Astăzi am ales să ne întâlnim cu locuitorii orașului Bocșa într-un loc care are conotații sociale și de sănătate, în curtea fostului Spital, desființat de guvernarea de dreapta, de guvernarea PDL cu mai mulți ani în urmă. Ați văzut că toate guvernările de dreapta au o apetență deosebită pentru spitale; dacă în trecut desființau spitalele, acum reușesc marea performanță de a situa acest domeniu important pe unul din ultimele locuri și în moțiunea de cenzură, capitolul sănătății este foarte bine precizat“.

4

La rândul său, actualul viceprimar interimar al Bocșei, Mirel Patriciu Pascu, candidat la alegerile de duminică a mulțumit liderilor PSD pentru prezență și susținere și a mai adăugat: „Știți cu toții că îmi doresc la Bocșa o clinică. Așa cum a spus și președintele Silviu Hurduzeu, orașul nu are un spital; cel vechi a fost închis în urmă cu mai mulți ani, atunci când s-au închis 72 de spitale în toată țara. Cetățenii din Bocșa au acces tot mai greu la actul medical. Profesorul Rafila a venit astăzi pentru a discuta la fața locului, în fața fostei policlinici din Bocșa, pentru a ne demonstra sprijinul pe care ni-l arată, pentru a realiza acest obiectiv pentru cetățenii din Bocșa. Același lucru îl va face și Titus Corlățean, fost europarlamentar, proiecte care putem depune atât la București cât și la Bruxelles, în ceea ce privește dotarea acelei clinici, pentru a putea aduce medici din Reșița, din Timișoara, în orașul Bocșa. Nu cred că este posibil ca un oraș să nu aibă un minim de clinică, de act medical. În urmă cu 11 ani am înființat un Centru de permanență în orașul Bocșa, dar acesta nu este suficient pentru nevoile orașului“.

 

Reper 24

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Ion ion

    LOC CALDUT…! MATUSALEM AL POLITICII CARASENE…, ELEFANT , TU VORBESTI ? NU VREI SA NE DAI LECȚII EE MORALITATE ,DE CUM ITI FACI TU LOCURI CĂLDUȚE ? DOAR DNA VA REZOLVA ECUATIA ASTA…! TU TRAGI IN JOS ACEST PARTID TATOOOO…! PACAT CA SUNT PRIMARI GEN DL. TISMANARU LA GIRNIC , DL. BOBOESCU IN CORONINI CARE FAC TREABA DAR VOI LE PATATI ONOAREA POLITICA . COMBINATORILOR…

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei