(E) Liderii liberali, alături de candidatul pentru Primăria Bocșa, Sorin Perian

a

Liderii județeni ai PNL – senatorul Ion Marcel Vela, președintele Filialei, împreună cu deputatul Jaro Marșalic, Romeo Dunca și Ovidiu Rădoi, președintele, respectiv vicepreședintele Consiliului Județean, au fost astăzi în campanie electorală alături de echipa PNL Bocșa și liderii zonali de pe Valea Bârzavei, pentru a susține candidatul Partidului National Liberal, pe actualul viceprimar Sorin Perian pentru funcția de primar. Liberalii au vizitat două firme importante din Bocșa – Endress Group Romania și Electroechipament, unde au discutat cu acționarii și salariații problemele din sectoarele lor de activitate.

Filip Leonard – acționar principal, împreună cu directorul tehnic Valentin Cârsta al Endress Group Romania (firmă care produce generatoare de curent electric și surse neîntreruptibile UPS sub brandul ZENESSIS și care oferă și câteva soluții alternative de producere a curentului electric: panouri solare fotovoltaice, turbine eoliene microhidrocentrale) au discutat cu echipa liberală despre problemele din sectoarele lor de activitate, dar și probleme și eventuale soluții pentru dezvoltarea comunității locale.

aa

Alexandru Voia și Sorin Sandu, directori  ElectroEchipament Industrial (o societate care se ocupa de proiectare, execuție, punere în funcțiune: stații și rețele electrice, centrale electrice, automatizări industriale, tablouri și echipamente electrice, instalații electrice, sisteme de iluminat, sisteme de securitate, precum și de comercializarea de echipament electric au apreciat faptul că administrația liberală vine în sprijinul tuturor întreprinzătorilor.

Echipa PNL a prezentat gazdelor soluțiile concrete prin care Primăria Bocșa poate încuraja întreprinzătorii să înființeze noi locuri de muncă. Sorin Perian a garantat susținerea mediului de afaceri și realizarea unui parteneriat concret pentru transparența și reducerea birocrației din administrația publică locală, atât pentru firme, cât și pentru cetățeni.

aaa

Sorin Perian a mai prezentat salariaților și câteva dintre soluțiile pe care le propune pentru rezolvarea problemelor comunitare ale unor domenii deficitare ale orașului, cum sunt curățenia, infrastructura, eliberarea titlurilor de proprietate sau rezolvarea rapidă a cererilor depuse de cetățeni, la care răspunsurile se primeau și după luni de zile.

Senatorul Ion Marcel Vela a garantat susținerea Guvernului pentru proiecte și programe de dezvoltare, pentru întreprinzători și realizarea de noi locuri de munca, iar președintele Romeo Dunca a promis sprijinul financiar al Consiliului Județean pentru bugetul local și realizarea unor investiții zonale și regionale care vor schimba în bine calitatea vieții cetățenilor din orașul Bocșa.

 

Biroul Comunicare al PNL Caraș-Severin

Comandat de Partidul Național Liberal
Filiala Caraș-Severin,
executat de Reper24
Cod Mandatar Financiar 51210004

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei