„După faptă și răsplată”, concluzia viceprimarului Cătălin Golu, după condamnarea primarului Percea la zece ani de închisoare

modelmic

Este un șoc, dar după faptă și răsplată”, aceasta este concluzia viceprimarului comunei Ciclova Română, Cătălin Golu, la aflarea veștii că primarul localității, Puiu Percea a fost condamnat la zece ani de închisoare de Tribunalul Caraș-Severin, într-un dosar ce vizează fraudarea de fonduri europene.

Foarte multe nu sunt de spus. Este o sentință dată la Tribunalul Caraș-Severin, din câte am observat este vorba de 10 ani cu executare și recuperarea prejudiciului.  

Ce înseamnă pentru administrația din Ciclova această condamnare? Înseamnă normalitate. Dacă într-adevăr au constatat judecătorii că așa au fost faptele și speța cazului. Oricum are mai multe dosare, din câte cunosc. Frauda este foarte mare, este pe fonduri europene, este o anchetă a procurorilor DNA care este în curs de aproximativ 3-4 ani de zile. Ce să mai spun? Este un șoc, dar după faptă și răsplată”, a declarat Golu pentru Reper 24.

Cătălin Golu a îndeplinit pentru scurt timp atribuțiile de primar, pe perioada în care Gheorghe Percea a fost suspendat din funcție după ce a fost trimis în judecată. Cel mai probabil, tot el va prelua atribuțiile de primar în cazul în care Percea va fi condamnat definitiv, acesta având timp 10 zile pentru a ataca decizia Tribunalului Caraș-Severin. Indiferent de situație, liberalul Cătălin Golu a decis să intre în lupta electorală de anul viitor și să candideze pentru funcția de primar.

De ce nu? Dacă tot am fost validat și din partea partidului pe care îl reprezint pentru alegerile următoare, o să îmi depun candidatura pentru un prim mandat de primar. Cu siguranță o să mă regăsesc pe liste”, a mai precizat Golu.

Citește și Primarul Puiu Percea, condamnat de Tribunalul Caraș-Severin la zece ani de închisoare!

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

    1. coco 1

      vezi tu mai Coco, cand Puiu Percea traia fericit si fura, ceilalti erau oameni simpli, iar acum cand oamnenii simpli vorbesc ca nu-i corect ce a facut belitul ala, hotul ala, tu Coco, spui ca ne bucuram de raul altuia… cu parere de rau , mai Coco, pe langa faptul ca nu esti ”corect”, mai esti si fudul !

  1. zero

    „Dacă într-adevăr au constatat judecătorii că așa au fost faptele”, a declarat Golu pentru Reper 24.

    A judecat Solomon sau d’ai noştrii? :)

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei