O fetiță și bunica ei, lovite de o mașină chiar pe trecerea de pietoni, în apropierea unei școli din Caransebeș

modelmic (1)

O bunică și nepoțica ei au fost lovite de o mașină chiar pe trecerea de pietoni din apropierea Școlii Gimnaziale Nr.8 din Caransebeș. Cele două se deplasau spre unitatea de învățământ, dar în loc să ajungă în sala de clasă, au ajuns la spital.

În timp ce se aflau pe trecerea de pietoni de pe strada Racovița, în jurul orei 7:45, fetița și bunica ei au fost accidentate de o mașină condusă de o femeie de 35 de ani, care venea din direcția strada Țarinei din municipiu, fără să le acorde prioritate.

Conform informațiilor transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru, în urma impactului au fost rănite atât bunica de 53 de ani, cât și fetița de 7 ani, ambele fiind transportate la spitalul din Caransebeș. Bunica a suferit o fractură de gleznă, iar nepoțica sa a fost rănită mai grav, suferind o fractură craniană. Fetița a fost trimisă la un spital din Timișoara, la neurochirurgie, unde probabil va fi supusă unor intervenții.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Se vor efectua cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  “fetița și bunica ei au fost accidentate … de o femeie … care venea din direcția strada Țarinei … neurochirurgie”

  Ţărani la volan = copii la spital.
  Poate cu sechele pe viaţă :(
  Invers nu se poate?

  1. Ana Maria

   Fetița lovită este coleg cu fata mea ….fata mea a rămas șocată când a văzut-o pe colega ei jos împreună cu bunica ei…. ne dorim din suflet sa se facă bine cat mai repede…Alexia te iubim mult și știm cât de puternică esti

 2. Fără Penali

  Muta trecerea, și baba a fost beata. <– valabil ptr clasa politica

  Pulimea: Șoferul trebuie sa rămână fără permis.(Dar accidentul fiind produs în România se aplica alta Lege)

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei