Dunca, imparțial cu primarii cărășeni. „Când cineva vine cu o problemă, nici nu întreb din ce partid face parte!”

dunca

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca nu vrea să se pronunțe vis-a-vis de împărțirea banilor de la Guvern administrațiilor locale exclusiv pe criterii politice, însă susține că din poziția pe care o deține nu va ține cont de culoarea politică a primarilor atunci când aceștia îi vor solicita sprijinul, promisiune pe care a făcut-o încă dinainte de a fi ales președintele CJ.

Eu răspund pentru ceea ce fac eu, nu mi-am schimbat opțiunea, nu mi-am schimbat punctul de vedere, cei de la București au avut criteriile dânșilor de a aprecia, probabil că s-au luat după regulamentul pe care l-au găsit acolo și de care s-au folosit cei dinainte. Eu asigur, și cred că activitatea deja curentă poate să confirme, faptul că atunci când cineva vine cu o problemă nici nu-l întreb din ce partid face parte” , a declarat Romeo Dunca.

Cu toate că și-a arătat deschiderea și și-a anunțat sprijinul față de toți primarii din județ, Dunca afirmă că rezolvarea solicitărilor administrative ale acestora va fi o provocare pentru el deoarece administrația județeană nu mai are bani.

„La mine la birou sunt oameni din toate partidele, primari din toate partidele și îi ascult și încerc să notez problemele lor, pentru că a le rezolva problemele, astăzi, în conjunctura actuală, este foarte greu. Nu avem fonduri de niciun fel, toate resursele financiare pe care le-am mai găsit, în special vis-a-vis de reparațiile de drumuri, pentru că acolo este marea durere a primarilor, toate sunt fie inexistente, fie blocate de către anumite companii care așteaptă să treacă timpul să le poată cheltui, neputând să o facă conform clauzelor contractuale, și îi asigur că fiecare zi ce trece va însemna o îmbunătățire în relația între Consiliu Județean și primăriile din județ.

Dorim să fim în primul rând foarte exigenți cu primarii noștri, cu primarii partidului din care fac și eu parte și mă bucur că în județ sunt câteva primării, și cred că primăriile fruntașe de comune, conduse de primari PNL. E un lucru bun! O să fim și mai exigenți cu ei!”, a mai declarat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Toader Danila

    PARODIE ! Pai da ,nu-i intreaba de la ce partid (ar fi o greseala crasa),ci inevitabil, DIN CE COMUNA si atunci Romeo nu realizeaza -IMEDIAT-si din ce tabara vine?Deci -ESTE EVIDENT-,in subconstient, dl presedinte are aceasta problema *al cui esti tu, primare*!Cu totul nediplomatic,stimabile, ori ai consilieri slabi, ori nu-i bagi in seama! ATENTIE, eu am votat RD si PNL!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei