Dunca ignoră problemele penale ale Luminiței Jivan! „Aștept să vină cât mai repede la CJ!”

du

Romeo Dunca nu se lasă influențat în decizia de a o aduce pe Luminița Jivan în Consiliul Județean de faptul că fosta președintă a PSD Caraș-Severin a fost trimisă de DNA în judecată în cel de-al doilea dosar de corupție, cu doar câteva zile în urmă.

Funcția pe care o va ocupa fostul deputat Jivan va fi una contractuală, singura pe care o poate deține în momentul de față din punct de vedere legal.

Aștept să vină cât de repede! Doamna Luminița Jivan vine cu propuneri, eu mă sfătuiesc cu dânsa în sensul în care încerc să o mobilizez și să găsim soluții la lucrările pe care le-am putea face în special pe bani de la CNI. Problemele penale sunt probleme penale, nu o să fie angajată ca și funcționar public. Va ocupa poziția de persoană contractuală, vom găsi ceva care va fi în limita legii, pentru că dânsa, atâta timp cât nu este arestată, poate să-și câștige o bucată de pâine prestând o activitate care poate la un moment dat să fie în folosul comunității și până acum ceea ce a adus, ceea ce ne-a spus, ceea ce ne-a arătat este productiv. Vă spun sincer că eu o consider ca un ajutor de om cu expertiză, care știe, și am ținut cont de foarte multe lucruri pe care ni le-a prezentat”, a spus Romeo Dunca.

Președintele Consiliului Județean nu dă crezare tuturor acuzațiilor care i se aduc Luminiței Jivan, considerând că în dosarul acesteia ar fi „multe povești”.

Din ceea ce am văzut acolo, sunt multe povești. La dosar, pe ceea ce am văzut, pe ce a zis ea, ce l-a sfătuit pe acela. În fine, punctele penale de acolo le vor studia sau le vor extrage cei de meserie”, a mai afirmat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Vă reamintim că fosta deputată PSD, Luminița Jivan, a fost trimisă în judecată de DNA în al doilea dosar de corupție, fiind acuzată de procurori că a promis unui om de afaceri că intervine astfel încât acesta să primească un contract. În schimb, acesta trebuia să finanțeze PSD Caraș-Severin și campanilei locale de presă pentru filiala de partid. În luna aprilie, Jivan a fost trimisă în judecată de DNA în dosarul şpăgilor încasate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara pentru PSD Arad.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. DIICOT , DNA Versus Dunca

  Cum poti sa angajezi in CJ pe cineva cu atatea dosare penale ,si trimisa in judecata, parca tipai ca la stat e plin de hoti si ca trebuie sa dispara, esti si judecator Domnule Dunca? iti spunem noi ,cetateni ai Judetului ,cum trebuia sa procedezi , daca la finalul proceselor ,duduia era nevinovata, intindeai un covor albastru galben si o invitai inauntru .dar asa e jenant sa acuzi angajati Consiliului Judetean si Angajati de la drumuri de furt si hotie si sa nu ti cont de ceea ce demonstreaza organele abilitate si anume ca duduia Jivan facea niscai lucruri necurate si nelegale.

 2. imoGen

  A uitat Dunca de campania #farapenali, la fel cum a uitat sa-si demoleze si vila de pe munte.
  Multumim carasenilor care au votat un astfel de personaj la conducerea CJ.
  Felicitari si doamnei Jivan pentru ca a dat dovada ca are verticalitate! Cum a simtit ca fuge terenul de sub picioarele PSD, a si sarit in barca PNL.

 3. tudor

  Dl. Dunca stie foarte bine ca d-na Jivan este victima sistemului mafiot, practicat de toate partidele în adunatul banilor pentru partid…Banii nu au ajuns în buzunarele d-nei Jivan, ci au mers la partid, altfel am fi văzut în presă, cum am văzut la Oprișan, Dragnea, etc vilele si huzureala, dar aici nu este cazul! Toate partidele, fără excepție, au impus membrilor săi să aducă bani murdari pentru matrapazlâcurile lor. Cât despre d-na Jivan, femeia aceasta chiar a făcut treabă bună, a adus cu adevărat bani în județ, spre deosebire de alții. Consider că psd-ul a pierdut un om greu (si-mi pare foarte bine!) și de asemenea, consider că dl. Dunca a făcut foarte bine că a luat-o la CJ!

 4. zero

  “Problemele penale sunt probleme penale, nu o să fie angajată ca și funcționar public.”

  Mda … chiar dacă va fi găsită nevinovată de către judecători (peste câţiva ani) … fabricarea de dosare penale echivalează cu o condamnare la moarte (lentă).
  Mulţumim partidului …

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei