La Oravița, buna colaborare dintre primarul Ursu și viceprimarul Cotârlă rămâne doar un vis frumos!

a

La sediul redacției Reper 24 s-a prezentat deunăzi noul viceprimar al orașului Oravița, Nicu Cotârlă, un tânăr despre care, recunosc, nu știam mai nimic. În prima fază am bănuit că are în plan să ne vorbească despre proiectele pe care le dorește puse în practică în capitala Văii Carașului sau despre colaborarea fructuoasă pe care o are cu actualul edil, Dumitru Ursu.

Ei bine nici de unele, nici de altele. Viceprimarul Nicu Cotârlă ne-a vorbit despre situația ingrată cu care se confruntă în cadrul primăriei, odată cu preluarea mandatului de al doilea om al orașului Oravița. Cotârlă, ales consilier pe lista organizației PNL Oravița, afirmă că, cităm „La primăria Oravița domnește Legea Bunului Plac“ iar în acest context noul viceprimar a declarat:

„Deși sunt viceprimar al UAT Oravița de doar o lună de zile, sincopele privind activitatea din cadrul primăriei sunt multiple și diversificate. Consider sfidătoare și nelegală practica primarului Ursu de a nu participa la ședințele Consiliului Local, unde este inițiatorul proiectelor și ordonatorul principal de credite. Nefiresc este și faptul că bunurile instituției, respectiv autoturisme – sunt folosite după programul de lucru atât de primarul Ursu, cât și de consiliera lui personală Lorena Ion (n.n. fost viceprimar vreme de două mandate alături de actualul primar), precum și de vărul acestuia Mihai Perian.

Conform legii, aceste autoturisme trebuiesc parcate după programul de lucru în parcarea sau curtea instituției. Deși aceste autoturisme aparțin instituției UAT Oravița, eu de fiecare dată, în interes de serviciu, a trebuit să mă deplasez cu mașina mea personală sau a altor angajați. Cu indignare am sesizat că asupra anumitor funcționari din cadrul UAT Oravița se fac presiuni uriașe de a nu colabora cu subsemnatul, în calitatea pe care o am de viceprimar dar și cu alți consilieri locali, inițiatori de proiecte“, a ținut să transmită proaspătul viceprimar al Oraviței, Nicu Cotârlă.

Din păcate primarul orașului Oravița Costel Dumitru Ursu nu a putut fi contactat pentru a-și exprima un punct de vedere în fața acestor acuze.

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. DNA

    Sa nu va lasati dl.viceprimar, dati in vileag toate netegulile pe care dl.Ursu cu ai lui le face.
    Va sustinem!!!
    Venim!!!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei