Descoperă locația perfectă… Complex Danube Village Resort!

 danube

 

Un concediu reușit este acela în care te simți bine, în care te încarci de lucruri pozitive, în care problemele trebuie să dispară.

collage

În județul nostru am descoperit  pe Clisura Dunării o oază de liniște, se numește Danube Village Resort, care îmbină trei lucruri fără de care un concediu nu ar fi concediu….

Primul lucru de care amintim este faleza de pe Dunăre, al doilea este atmosfera de plajă și relaxare iar al treilea este aerul ozonat de munte.

YOUR PERFECT GETAWAY!

Pe lângă frumusețile locului, Danube Village Resort vă mai pune la dispoziție căsuțe, piscină cu apă încălzită pentru adulți și copii, loc de joacă, plimbări cu barca, pescuit, iar pentru gurmanzi un meniu foarte diversificat atât din bucătăria românească, cât și din cea internațională.

collage (2)

Danube Village Resort poate fi o opțiune perfectă pentru cei cărora le place intimitatea, vor o căsuță doar pentru ei și nu au nevoie de foarte mult spațiu.

Sunt căsuțe noi, cu sisteme de climatizare, construite din materiale ușoare, cu toalete proprii, înconjurată de verdeață (gazon) așezată într-un loc pitoresc, adică pe malul Dunării.

Având în vedere condițiile de cazare și ospitalitatea caracteristică, Danube Village Resort merită vizitată și așezată pe lista de ,,favorite’.’

collage (1)

Pe perioada sezonului estival se pregătesc programe culinare și mâncăruri executate de profesioniști ai bucătăriei românești și internaționale.

Pentru cei care sunt mai activi, în apropierea locației se află mai multe obiective de interes: Stânca Babacaia, Satul lacustru Complex Egreta, Statuia Regelui Dac Decebal, cea mai înaltă sculptură în piatra din Europa, înaltă de 55 m, Cazanele Mari și Mici, Mănăstirea Mraconia!

Alocă-ți câteva zile și lasă-te cuprins de locul unde Munții Carpați îmbrățișează apele neliniștite ale Dunării, la Danube Village Resort

Detalii despre locație și imagini pot fi găsite pe  https://www.facebook.com/danubevillageresort

Rezervă-ți locul din timp la telefon 0766 350 442

Danube Village Resort vă așteaptă în micul paradis din Clisura Dunări!

Share location pentru MAPS… : Indicații de orientare

 

Rollin ANDREI

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei