Demisie! Primarul comunei Ocna de Fier a emigrat în Germania!

Primarul comunei Ocna de Fier

Deputatul liberal Valeria Schelean a anunțat astăzi demisia din funcția de primar al comunei Ocna de Fier, a lui Mircea Ciobîcă. Din primele date pe care le-am aflat Ciobîcă ar fi ales ca împreună cu familia să rămână în patria Angelei Merkel, în Germania, acolo unde salariul este substanțial mai mare decât cel de primar al unei comune din România.

Ciobica

Demisie prin e-mail!

A șocat chiar și metoda prin care șeful administrației a ales să își anunțe demisia: trimiterea unui e-mail pe adresa primăriei prin care Mircea Ciobîcă anunță că renunţă la funcţie. Tot astăzi, Consiliul Local al comunei Ocna de Fier a luat la cunoştinţă demisia primarului lor, după cum am aflat de la viceprimarul Mircea Ungureanu. Conform legii, prerogativele primarului vor fi preluate de viceprimarul Mircea Ungureanu, cel care nu a dorit să vorbească despre perspectiva unei posibile candidaturi pentru funcția de primar al Ocnei de Fier. ,,Am avut o relație bună de colaborare cu Mircea și sunt trist că a ales un alt drum dar sper că a ales ce este mai bine pentru el și familia lui. Nu mă gândesc acum la subiectul candidaturii mele, ci îmi doresc doar ca la Ocna de Fier lucrurile să reintre pe un făgaș al normalității, iar oamenii să nu aibe de suferit de pe urma acestei situații”, ne-a declarat viceprimarul localității Ocna de Fier, Mircea Ungureanu (foto jos).

Mircea Ungurean

Secretarul comunei urmează să transmită Instituţiei Prefectului Caraş-Severin informarea primită de Consiliul Local, iar printr-un Ordin al Prefectului vor fi deciși pașii privind preluarea funcţiei de primar şi data când se vor organiza alegeri. Alegeri urmează să aibe loc și într-o altă comună cărășeană, Ciudanovita, acolo unde primarul a decedat anul trecut.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei