Dacă prostia ar durea, mulți s-ar tăvăli în chinuri – pamflet

x

Asta cu prostia e adevărată rău. Doar încercați un exercițiu de imaginație și presupunem că ea, prostia, ar durea. Câți din preajma voastră ar avea dureri? Câți s-ar tăvăli în chinuri pe jos? Mie, sincer, mi-e teamă să mă gândesc. Ce vaccin pentru virus, ce leacuri pentru cancer, SIDA sau alte boli considerate incurabile? Cine va găsi antidotul medicamentos pentru prostie, ar lua premiul Nobel pentru medicină, jur. Termin aseară treaba și, înainte de culcare, dau o tură și pe la televiziunile de știri; deh, deformație profesională. Și în loc să adorm buștean, mă trezesc de parcă m-ar fi lovit unul cu o măciucă în moalele capului.

Mademoiselle Clotilde, Armand Clotilde, primăreasă la cel mai potent financiar sector din capitală, aceea cu sacii cu voturi plimbați în și din depozitul sigilat și păzit de milițienii lui Vela, a găsit de cuviință să taie finanțarea la 4 spitale din sector. NU, nu a găsit ea ceva necurat la mijloc și a redus alocările pentru spitale, nu. A tăiat finanțarea de tot: Spitalul de Urgență – Floreasca, Spitalul de Arși, Spitalul pentru Copii „Grigore Alexandrescu” și Spitalul de Urgențe Oftalmologice, riscă să rămână fără finanțare dintr-o simplă dorință a noului primar de sector. Nu e vorba doar plata utilităților ci și de banii pentru investiții.

În condițiile în care Primăria plătea an de an aceste lucruri, mademoiselle zice „mai non, c’est pas possible”„ și hârști cu pixul de pe foaia de buget. Ce contează că sunt spitale de interes național; ce importă că vor suferi nu doar bucureșteni ci și mii de români din toată țara, ce mare lucru că la Spitalul de arși plouă prin acoperiș. Nu cheltuim banii pe prostii. Corect, luați bomboane la copii; la copii ăia mari cu mintea de la 5 ani de la USR, cu sau fără plus că nu mai ști ce varză a la Cluj e acolo. Cine va plăti toate astea? Nu știu și nici pe madam nu o interesează. Să le ia cine vrea, eu nu am bani de ele.

xx

Măi păpușa lu tata, măi manechinuito care ești tu primăriță de sector bogat, păi ai impresia că nu ai destul de furat? Sau ce vrei să faci cu firfireii bucureștenilor? Că ai dat-o în bară cu parcările de ți-ai pus oamenii în cap și te înjură ăia stând în ploaie la cozi interminabile pentru un loc de parcare ca a ajuns mai căutat decât un loc de veci. Măi frumușico, se umple sectorul de gunoaie și tu vrei să ți le ridice firma de salubritate „pă da fecea“ cum se spune pe la noi? Păi e frumos? De când ai venit ai întors totul cu susul în jos. Nu crezi că era mai înțelept să rămâi la Bechtel să papi banii românilor? Aaaa, acum regreți episodul, îhî, sigur că da. Dar când luai milioane de euro pentru nimic și românii merg în continuare pe drumuri vai mama lor, cum era? Întreb, nu dau cu parul.

Ai promis marea cu sarea și acum le servești bucureștenilor…rahat; cu apă rece. De fapt de ce-mi bat eu capul cu tine? Ei te-au votat, ei….să se lepede de tine dacă nu le convine, că se poate. Până una alta, mă întreb ce mână nevăzută te conduce și care este misiunea lui matale pe malurile Dâmboviței? Și mă întorc la titlul pamfletului, că de-aia e el pamflet: „Dacă prostia ar durea, câți s-ar tăvăli în chinuri“? Are cineva răspuns? Întreb pentru un prieten!!!

Surse foto: cetățeanul.net; romaniamama.ro

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

6 Comentarii

 1. Gogu

  Inca mai scrieti despre PROSTIA cu saci de voturi ?
  Cat de tare ai urlat de durere cand ai scris despre sacii de voturi ?
  Sau ai sarit in sus de bucurie ca au intrat banii in cont ?

 2. Boia

  Un articol de toata jena! Daca este adevarata prima parte a acestuia, lipseste mentiunea cum ca un tribunal a dat o decizie in acest caz prin care condamna persoanele usr-iste ce au carat sacii de voturi. Ramaneti la nivelul latrinelor cu un subiect artificial realizat, un mare breaking news pt creduli dar fake news in realitate.

 3. Adrian

  Ma bucur pentru bucuresteni. Se lafaie acum in caldura. Cred ca nu mai pot de cald, stau toti cu geamurile deschise. De la bucuresteanul din apartament pana la bolnavul din spitalul bucurestean.

 4. Dinu

  Reper24, cand oamenii vorbesc despre obedienta dv. fata de PSD se uita la genul asta de articole in care reluati minciuni PSD-iste (povestea cu sacii de voturi manevrati de soferul lui Tudorache) si atitudinea vitriolanta fata de cei non-PSD si fete de pension cu PSD-isti (aratati-mi un articol critic cu tonalitatea identica fata de un PSD-ist, Mocioalca de ex.) si comunicate de presa PSD publicate sub semnatura unor redactori care ar fi trebuit marcate cu “PP – PUBLICITATE POLITICA”. Iar minciuna cu pamfletul nu mai mascheaza de mult atitudinile partizane care sunt semn de obedienta fata de platitor.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei