Sângele apă nu se face și nici dragostea dintâi nu se uită

a

În cadrul unei emisiuni live realizată la Reper 24, edilul municipiului Caransebeș, Felix Borcean, a anunțat că la mijlocul lunii viitoare va fi organizat, la Spitalul Municipal din municipiu, un concurs pentru ocuparea postului de manager. Vă reamintim că Spitalul Municipal Caransebeș se află în subordinea Primăriei din localitate. Concursul nu este organizat de Primărie, care nu va avea niciun amestec în desfășurarea acestuia, ci de Consiliul de Administrație al unității sanitare. Până aici nimic nou, o unitate sanitară organizează un concurs pentru postul de manager.

Atâta doar că la acest concurs și-a anunța participarea și fostul manager Adrian Cican, cel despre care gugulanii au avut numai cuvinte de laudă în perioada în care era interimar. Nu cred că trebuie să vă reamintesc întregul scandal cu demiterile managerilor din acea perioadă de început de pandemie, când ministrul Tătaru a tăiat capete și a numit directori noi după bunul plac, fapt ce l-a determinat pe Adrian Cican să plece la Orșova, unde conduce cu rezultate deosebite spitalul din localitate. Acesta a reușit să deschidă cabinetele din ambulatoriul spitalului și să atragă o serie de medici valoroși atât prin profesionalismul lor, cât și prin faptul că spitalul era deficitar.

Am reușit să ating câteva din obiectivele pe care mi le-am propus, mai am o serie de proiecte în derulare, dar una peste alta, sunt mulțumit de ceea ce am realizat. Trebuie să recunosc am avut și sprijinul Primăriei Orșova și ceea ce e cel mai important nu am avut oameni care să-mi bage bățul prin gard. Am reușit să aduc o doctoriță pe secția de ATI tocmai din Canada, căreia nu i-am promis altceva decât că îi asigur masă și casă timp de 6 luni de zile și că voi organiza un concurs pentru ocuparea postului care este vacant pentru că nu avem medici. Mai aduc și un diabetolog și încă un urolog din Timișoara“, a explicat Adrian Cican pentru Reper 24.

În cazul în care în luna martie se organizează concurs la Caransebeș, cred că mă voi înscrie. Rămâne de văzut dacă voi reuși și dacă „prietenii“ mă vor lăsa să fac ceea ce mi-am propus pentru pacienții din municipiul Caransebeș“, a mai spus Adrian Cican.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei