Cu cine personalizăm agendele 2021

agende

Agendele personalizate reprezinta, pentru cele mai multe companii, un prilej de a pune primele caramizi la prosperitatea business-ului in anul urmator. O campanie reusita cu promotionale de tipul agende ne face sa incepem anul cu zambetul pe buze, cu totii, indiferent de departamentul in care lucram. Astazi trecem in revista care sunt cele mai importante lucruri cand vine vorba de personalizarea agendelor si cum trebuie sa ne alegem furnizorul.

Personalizari ale agendelor pentru cei care le folosesc

Pe langa scopul utilitar, o agenda poate fi considerata, fara sa exageram, un obiect din garderoba personala, care trebuie tratat cu atentia care i se cuvine. Sa ne gandim ca trebuie sa fie dupa caz, in ton cu tinuta formala, casual sau protocolara, ca trebuie sa fie mai delicata, mai colorata si mai dichisita daca este a unei doamne si poate fi mai sobra si in linii mai ferme, cand este a unui barbat. Personalizarea agendelor trebuie sa fie facuta intotdeauna cu gandul la oamenii care vor folosi agendele si in functie de specificul activitatii acestora.

Personalizari ale agendelor pentru departamentul de marketing

Oamenii de marketing au in minte o misiune clara, sa faca brand awareness, si daca se poate mai mult, atunci sa foloseasca prilejul pentru a transmite mesaje de marketing. Cu obiectivul bine definit, oamenii de marketing trebuie sa gaseasca idei creative, tehnici de lucru potrivite si un furnizor care sa inteleaga bine ce se doreste. In plus fata de aceste cerinte, aproape mereu proiectul de anul acesta trebuie sa fie cu ceva diferit fata de cel de anul trecut si cu ceva diferit fata de concurenta.  A venit momentul sa facem cunostinta cu o firma specializata in personalizarea agendelor pentru companii, ATELIERELE UNIKA sau mai simplu UNIKA.

image003

UNIKA este de 10 ani pe piata de profil

Compania UNIKA a reusit in peste 10 ani de existenta sa isi castige locul de cel mai mare si cel mai important producator roman de agende made in Romania. Ani la rand de colectii, modele, inovatie si experienta pe piata de profil, au dus la un nivel ridicat de maturitate profesionala, astfel incat UNIKA, in 2021, poate alinia calitatea serviciilor sale la exigentelor celor mai mari firme din Romania, corporatii si multinationale.

Made in Romania

Eticheta made in Romania este foarte rara. Un producator roman care straluceste intr-o piata plina de marfuri de import nu vezi in fiecare zi. Iata ca UNIKA, multumita activitatii departamentelor de management si marketing, tine sus stindardul Romaniei si intretine speranta intr-un viitor frumos al antreprenoriatului romanesc. Produsele UNIKA sunt frabricate cu tehnologii occidentale, moderne, la standarde europene de cea mai buna calitate – dar marcate cu mandrie cu eticheta – Made in Romania.

image005

Portofoliul vorbeste de la sine

Toata lumea stie ca multinationalele si corporatiile sunt clienti exigenti si greu de multumit. Dar UNIKA reuseste sa stranga in portofoliu proiecte de succes cu numeroase companii de prestigiu national si international. Pe website-ul www.unika.com.ro se gasesc agende si alte materiale promotionale pentru branduri precum: Heineken, Tuborg, Danone, Poienari, Holchim, si multe altele.

Creativitate in metodele de personalizare a agendelor

Personalizarea agendelor nu se face prin apasarea unui buton, ci se face cu multa creativitate, fantezie si disponibilitatea de a intelege cat mai bine ce doreste clientul cu adevarat.  Aruncati o privire pe galeria de metode de personalizare si veti gasi rezultate spectaculoase prin colorarea cantului, broderie, emboss, serigrafie, aplicarea de diferite obiecte speciale, sau prin cusaturi si forme inedite.

UNIKA este alegerea fireasca

Argumentele prezentate ne arata ca UNIKA este alegerea fireasca pentru companiile care doresc agende personalizate, intotdeauna cu un + fata de concurenta, si bineinteles, cu un raport foarte avantajos intre calitate si pret. Este momentul unei discutii despre urmatorul proiect cu materiale promotionale in compania dumneavoastra ? Atunci contactati cu multa incredere UNIKA.

image007

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei