Andrei Plujar: „Atunci când PNL îți întinde o mână, te pocnește cu cealaltă!”

usr

În bătălia pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie s-au alăturat și candidații USR PLUS filiala Caraș-Severin, cei prezenți ieri la sediul BEJ pentru depunerea documentelor în acest sens, fiind la prima candidatură pentru o funcție la nivel național.

Lista candidaților pentru Camere Deputaților este deschisă chiar de președintele USR Caraș-Severin, Andrei Plujar.

Ne-am propus încă din 2016 să schimbăm modul în care se face politică în România. Iată-ne astăzi în fața unui examen, a unui examen de maturitate. Avem multe de reflectat și în ceea ce privește această campanie. Trebuie să strângem rândurile, să găsim formula câștigătoare pentru alegerile parlamentare”, a declarat Plujar.

USR PLUS Caraș-Severin și-a propus ca scor al alegerilor din 6 decembrie cel puțin o poziție de deputat

„Obiectivul nostru este de a scoate un scor cât mai bun și o să vedem, o să tragem linie la sfârșit să vedem ce rezultate se pot obține. Categoric sunt calcule, ne propunem cel puțin o poziție de deputat să revină formațiunii USR PLUS în Caraș-Severin”, a mai susținut Andrei Plujar.

Rezultatul negocierile inițiate la nivel național între USR și PNL se regăsește într-o oarecare măsură și în județ unde liberalii devin principalii adversari ai USR PLUS în campania ce va precede alegerile parlamentare.

DSC_0767

Ceea ce a început în județul Caraș-Severin în campania electorală pentru alegerile locale iată că se răsfrânge și la nivel național. Pentru mine nu este o surpriză, eu m-am obișnuit de la alegerile locale ca atunci când PNL îți întinde o mână, te pocnește cu cealaltă. Se pare că din posibili aliați în viitorul guvern, suntem principalii adversari ai vechii clase politice și PNL nu face excepție de această situație. Cred totuși că politica pe care o duce astăzi PNL-ul, pe termen lung va avea repercursiuni destul de grave, poate chiar vor ajunge mai jos decât PSD-ul. Nu cred că este fair play să propui unor aliați anumite acțiuni comune iar mai apoi să arunci toată vina pe ei”, a declarat candidatul USR pentru Camera Deputaților, președintele USR Caraș-Severin, Andrei Plujar.

Lista candidaților:

Candidații pentru Camera Deputaților:

Andrei Plujar

Miroslav Tascu-Stavre

Teodora Sinculeț

Cristian Coadă

Marius Măgurean

Alexandra Gavrilă

Constantin Boia

 

Candidații pentru Senat

 

Luminița Dolângă

Sabin Răciu

Martin Silviu

Teodorescu Maria

122090309_2430615263908686_1175114425573658779_o

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. ALEGATORUL ATENT

    Daca USR nu intelege ca PNL este de fapt DPL, cu apucaturile lui Base, Blaga, Videanu, Udrea, se inseala. Va avea soarta PPDD (Dan Diaconescu). Ar fi pacat pentru tinerii astia naivi .Nu asa se face politica pe “Dambovita”. Loviti in PNLsi Iohanis si aveti sanse,daca nu, va vor termina, ca nu au nevoie de VOI PE DREAPTA POLITICA, Lor le convine de PMP, ca este de al lor si nu trece de 5-6%, NU REPREZINTA pericol, NU MAI AU DE UNDE creste.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei