Chirurg reșițean: adevărul despre așa-zișii „pacienți salvați” în pandemie!

 

pppp

Medicul chirurg reșițean, Paul Purea vine cu câteva amănunte despre pandemia care a lovit omenirea, pornind de la faptul că românii nu numai că sunt extrem de puţin informaţi, dar de cele mai multe ori, chiar fals informaţi.

Medicul consideră că „talmeş-balmeşul” declaraţiilor zilnice, oficiale şi chiar profesionale, îl aruncă pe cetăţeanul de rând într-o degringoladă a gândirii, acesta nemaiştiind în final ce să creadă; „ajungându-se, în final, chiar la inducerea de depresii şi nevroze severe”.

Medicul Purea declară: „Pandemia a fost/este declanşată şi întreţinută de către un virus nou (coronavirus 19, de laborator ori ba!), cu tropism în general al arborelui respirator, destul de contagios şi periculos. Este vorba de o viroză respiratorie gravă (sindrom respirator acut sever – SARS), cu urmări posibil letale (pentru mulţi pacienţi cu deficienţe ale sistemului imunitar ori cu comorbidităţi, inclusiv vulnerabilitate depinzând de vârstă). În general pentru afecţiunile virale (deci pentru viruşi) nu există un tratament etiologic, cauzal; există doar tratamente simptomatice şi de prevenţie. Organismul uman învinge viroza (infecţia) declanşată prin propriul sistem imunitar (de apărare), practic, prin formarea de anticorpi (particule autohtone anti-virus). Asta înseamnă că toate tratamentele de care s-a vorbit cu atâta patimă în pandemie, puteau sau nu puteau să existe – acelaşi rezultat, la sfârşit.

Pacienţii care, zice-se c-au fost salvaţi, au fost salvaţi prin propriile mijloace de apărare (imunitare), nu datorită a tot felul de medicamente administrate – „experimente si tatonări la întâmplare”; cazurile salvate beneficiind de simplă coincidenţă de asociere cu un medicament considerat (forţat) eficient şi miraculos contra noului Coronavirus! A, da, există şi medicamente care stimulează şi ajută, întăresc sistemul de imunitate… – rolul prioritar şi decisiv contra infecţiei revenind totuşi acestui sistem! 

Cei ce au salvat cu adevărat cazurile grave de infecţie cu Covid 19 au fost doar medicii din secţiile ATI! Şi atât!  (Aici, o precizare: dacă se vrea de către decidenţi să se afle nivelul actual al medicinei româneşti – medici, infrastructură, eficienţă, profesionalism, etc –, stadiul la care ne găsim, este destul să se compare numărul pacienţilor asistaţi mecanic la Terapie Intensivă şi procentul celor decedaţi, cu situaţia procentuală (statistic comparată) din alte state europene, şi chiar din alte state ale lumii! Rezultatele ar fi extraordinare pentru aprecierea (în bine ori, din contră, în rău), a Sistemului de Sănătate din România!)

O epidemie-pandemie virală acţionează periodic/anotimpic-sezonier. Pandemia după ce a fost declanşată are mai multe „valuri”. Scade din intensitate, sau chiar se opreşte, atunci când un număr destul de mare de cetăţeni infectaţi au fost imunizaţi – natural sau artificial”.

179583975_3952698441505028_9143757843720337288_n

Chirurgul reșițean vine cu informații și despre imunizare și modul în care trebuie realizată.

Imunizarea se realizează:- natural (fără intervenţie medicamentoasă, deci după contractarea bolii, când organismul este salvat prin acţiunea propriilor mecanisme de apărare şi imunizare; această cale lăsând în urmă enorm de multe victime, decedate ori cu repercursiuni de sănătate mai mult sau mai puţin severe, în viitor). Este cazul epidemiilor/pandemiilor (exemplu, „gripa spaniolă” 1918-1920”), când nu se cunoşteau vaccinurile antigripale!

- artificial, adică prin vaccin (atitudine de prevenţie). Este o metodă fundamentată ştiinţific, foarte eficientă, care opreşte evoluţia unei infecţii epidemice/pandemice, reducând aproape până la zero decesurile celor posibil infectaţi. Prin imunizarea vaccinală, specifică, în masă a populaţiei, orice epidemie, respectiv, pandemie este redusă până la aproape de eradicare, rămânând doar cazuri individuale izolate, ori de comunităţi restrânse, fără posibilităţi majore de contagiozitate/pericol de transmitere în masă.

Apariţia prin descoperire a vaccinurilor a salvat Omenirea de la sute de milioane de decese şi suferinţe produse de o serie de boli contagioase ultrasevere.

De infectările specifice cu Sars CoV 2 (altă denumire a infecţiei pandemice actuale), omenirea nu va scăpa multă vreme de acum încolo! Infecţii vor mai exista dar fără extindere, contagiozitate şi rezultate letale, cu caracter de pandemie, cu care lumea s-a confruntat (şi încă se confruntă!) de peste un an”, menționează doctorul Paul Purea.

Ce spune însă medicul cărășean despre numărul deceselor înregistrate în țara noastră:

Dacă cineva este interesat de numărul deceselor datorate infecţiei pandemice cu Covid 19, din ţara noastră, poate afla uşor şi simplu prin compararea cifrelor deceselor din România (media din anii precedând pandemia) şi numărul deceselor din ultimul an. Va găsi o creştere a celor decedaţi, cu aprox. 39 000 de cazuri! Oficial sunt raportate 26 000-27 000 de decese datorate virusului Covid 19. Diferenţa de cca 13 000, vrem nu vrem, trebuie să o imputăm tot blestematului virus – probabil au fost/sunt decese produse la domiciliu, fără să li se fi făcut bieţilor oameni testul Covid! Şi dacă acesta este adevărul mai poate cineva nega existenţa virusului şi a pandemiei? Posibil da, căci  întinse şi întortocheate sunt pădurile de oameni ale Domnului!”, a declarat medicul chirurg reșițean Paul Purea.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Vaccinatul

    Nu am găsit nici un reșițean operat de acest domn doctor. Numai cei de la ATI au salvat oamenii. Greșit domnule chirurg, medicii infectionisti sau cei de familie au dus greul, pe ei ii sună nonstop bolnavii si datorită lor cei mai mulți bolnavi nu au ajuns la ATI. Va referiți la cei “salvați ” la ATI Piatra Neamț, cand personalul s-a sesizat de incendiu dupa ce s-au “trezit din somn?. Sau de cei “salvati ” la Matei Balș sau in TIR urile lui A-RAHAT? CATI PACIENTI pleaca pe picioare de la ATI in Romania si cati in alte țări normale? Eu cred in toți medicii noștri, la ATI sunt ff puțini, aparatura este ff importantă dar si cei care supraveghează, altfel NU AR DEBRANSA si transporta , brancardierul, spre morga un OM VIU. Ce spui de asta domnule chirurg? Este virusul de vina sau noi , ca nu ne facem cu toții, “Dumnezeiește ” îndatoririle de serviciu. Apucaturile de genul “lasă mă ca stie ce face ” ne vor ucide in continuare. Numarul morților de Covid , dupa mine ESTe falsificat si cred ca sinistrul Voiculescu a spus adrvarul. Verificați statistic , raportarile din fiecare zi de luni. Ce am constatat.: se moare putin duminica. Nu mor oamenii duminica sau se minte? Mor mult mai multi lunea? Va rog sa urmăriți aceste raportari. Da, au murit mai multe zeci de mii de oameni fata de 2019, chiar exceptând pe cei de Covid pentru că sistemul de sănătate a fost pus la pământ de indivizi ca Iohanis, Tataru, A-rahat, Câțu, Orban,Voiculescu , Strainu Cercel , care au hotărât INCHIDEREA de fapt a tuturor spitalelor, bolnavii cromici nu au mai fost primiți in spitale si au murit sărmanii acasă. Asta pentru ca ei s-au gandit la PROFIT ELECTORAL, pe ei nu i-a interesat decât sa se laude CĂ “AM LUAT CELE MAI BUNE MASURI PENTRU COMBATEREA PANDEMIEI, SITUATIA ESTE FOARTE BUNĂ IN ȚARĂ, SA MERGEM LA VOT ” . EU CREDca acești indivizi au pe conștiință cel putin pe cei 13.900 Decedați, IN PLUS. CINE SA NE APERE, Ciolacu? . PE FIREA NU AU LASAT-O SA APARA IN PRESA DE FRICA SA NU II “IA FATA ” lui Ciolacu. Abia in ultimele zile a primit “dezlegare ” la apariții publice. Vaccinarea este fff utila dar mai util ESTE SA NE RESPECTAM UNII PE ALTII SI SA NE PROTEJAM RECIPROC.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei