(P) Cel mai mare magazin Market Parabo se va deschide în curând la Bocșa!

Parabo bocsa

După Reșița și Lugoj este rândul orașului Bocșa să beneficieze de produsele magazinelor Parabo Market, locul de unde cumpărătorul pleacă însoțit de o sacoșă îndestulătoare dar și cu zâmbetul pe buze.

Directorul Comercial al companiei Miruna Internațional Impex, Cristian Panfil, declară că bocșenii vor putea face cumpărături începând cu luna noiembrie a acestui an din noul Market Parabo, obiectivul aflându-se în fază înaintată de construcție la ora redactării articolului. Cu o ofertă generoasă de produse și prețuri competitive, Market Parabo va reprezenta o opțiune serioasă pentru clienții din Bocșa cu posibilități restrânse dar și pentru cei care doresc să achiziționeze produse alimentare premium.

Market Parabo în Bocșa, un magazin cu prețuri de bun simț al cărui spațiu dedicat cumpărătorilor este de 1200 metri pătrați!

Nu mai departe decât săptămâna viitoare, Miruna Internațional va inaugura în Timișoara noul Market Parabo, într-o zona în care funcționează și un Metro Cash&Carry, un magazin care va avea o suprafața de circa 500 mp și va comercializa produsele din portofoliul său de distribitor. La Bocșa Parabo va însemna un spațiu mult mai generos, magazinul din Bocsa reprezentând cel mai mare proiect dezvoltat de companie pe zona de retail până acum, urmând să se desfășoare pe o suprafață de circa 1.200 mp.

Am beneficiat de sprijinul total al administrației orașului Bocșa iar pe această cale doresc să îi mulțumesc pentru modul în care ne-a susținut, domnului primar Eugen Cismăneanțu, care prin deschiderea arătată a demonstrat că înțelege rolul acestei investiții“, a declarat Cristian Panfil, Directorul Comercial al companiei Miruna Internațional. Accesul la magazin va fi unul facil pentru cumpărătorii din Bocșa, intrarea fiind realizată din șoseaua principală, DN 58B -strada Funicularului, spre strada Carpați, de unde odată intrat nu vei avea cum să ratezi magazinul Parabo.

Distribuitorul regional, Compania Miruna Internațional, deține în prezent două magazine, unul la Reșița, deschis în 2013, și unul la Lugoj, deschis în iulie 2014.

Magazinele Parabo Market comercializează o gamă variată de bauturi alcoolice și non-alcoolice, lactate și brânzeturi, conserve, produse congelate, dulciuri și cafea, cosmetice, detergenți etc., multe dintre acestea fiind disponibile la preț de distribuitor!

parabo resita
Market Parabo Reșița situat pe strada Timișoarei

În urma deschiderii celor două noi magazine din Timișoara și din Bocșa, distribuitorul Miruna Internațional va ajunge să opereze la finalul anului aproximativ 2.300 – 2.500 mp spațiu de retail.

Miruna Internațional este cel mai mare distribuitor din regiunea Banat – Crișana, din punct de vedere al cifrei de afaceri înregistrate in 2015, cu 148,7 milioane de lei, urmată de companiile Resco, Vandana, Duo Select si Tora.

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei