Pastila lui Nica – Cârcotașilor … !

modelmic

Și ce dacă Tudose ăsta, noul nostru premier, udă mustățile în măcriș ? Ce aveți cu el , fraților, păi dacă un meseriaș e bun, musai să ude mustățile în alcool,măcar ocazional, nu în fiecare zi….De altfel Cozmin Gușă, care zice tare că îl cunoaște bine pe premier, afirmă că Tudose nu consumă alcool ! Păcat, ce să faci, nimeni nu e perfect…..

Între timp, în PSD se fac auzite tot mai multe voci nemulțumite de cursul partidului. Ionuț Vulpescu, unul din vicepreședinții partidului, zice, nici mai mult, nici mai puțin că evaluarea care a dus la demitetea Guvernului Grindeanu , a fost ”arbitrară și ipocrită”. O fi știind Vulpescu ceva….

Oricum ar fi, Sorin Grindeanu îl atenționează pe Tudose atunci când spune că peste câteva luni și el va fi evaluat,va trebui să plece , așa că îl sfătuiește să își calculeze din timp mișcările. Și Grindeanu o fi știind ceva…..

Președintele meu, nea Klaus , dă din casă și este hotărât să ajute vecinii noștri bulgari. O trimite pe Codruța acolo ”fo” trei luni, le implementează fata bulgarilor modelul DNA și atunci să vezi succesuri și arestări de pe stradă, obligatoriu televizate, la bulgari ! Păi dacă bulgarii ne copiază sistemul, trebuie să facă rost de un Sebastian Ghiță, de o Elenă, de un Pinalti, eee, ”bîlgarskilor”, e greu, voi credeți că așa se reformează justiția ?….

La Focșani se bat țiganii cu foc și patimă, normal, pentru o pirandă ! În urmă au rămas vreo patru ”victime colaterale”, iar primarul Focșaniului dă cu bățul în fîntână și afirmă că Focșaniul e un oraș sigur, călărit în fiecare noapte de Poliția Locală, Poliția Municipală și Jandarmeria !….. Ce filme o fi văzut primarele ăsta ?

Azi e mare sărbătoare la romani, Sfinții Apostoli Petru și Pavel, iar în Reșița începe fiesta. La mulți ani tuturor celor ce poartă numele Apostolilor !

Căldură ne joacă feste, iar în zilele următoare canicula ne încurcă tot mai des socotelile . Noi suntem însă tari, pe poziții, bere rece să fie la terase, cât despre căldură, dacă e bere, poate să vină și să plece…..

În rest, să auzim numai de bine !

Vă pup brusc !

 

Adi NICA

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei