Cascador fără de voie! Depășire neinspirată pentru un șofer, pe o șosea din Caraș-Severin!  

Foto Accident Glimboca

Un șofer care se deplasa astăzi pe DN 68, între municipiul Caransebeș și orașul Oțelu Roșu, poate spune că a avut, în aceeași măsură, ghinion dar și noroc.

Conducătorul auto care circula în acel moment între localitățile Glimboca și Obreja s-a angajat într-o depășire, fără a aprecia cu exactitate timpul necesar efectuării acestei manevre, însă din sens opus circulau regulamentar alte autovehicule. Speriat de ipoteza producerii unei coliziuni frontale, șoferul a încercat să revină pe banda inițială de mers printr-o manevră bruscă, moment în care a acroșat o camionetă care circula regulamentar.

Autoturismul Skoda Octavia a intrat în balans și a părăsit carosabilul, iar la mai bine de 20 de metri de DN 68 mașina s-a răsturnat, conform martorilor de 5, 6 ori în câmp.

„Pur și simplu s-a lovit de mine și a ieșit în câmp, unde s-a dat peste cap de 5, 6 ori. Sunt șocat și acum când vorbesc cu dumneavoastră“, ne-a declarat șoferul camionetei implicate în incidentul de pe Valea Bistrei. Din fericire, șoferul a ieșit singur din autoturismul răsturnat, dar ca urmare a șocului suferit a fost preluat pentru investigații la Spitalul Municipal din Caransebeș.

Tuturor conducătorilor auto care pornesc cu entuziasm pe drumurile patriei, în vacanță sau se deplasează în scop profesional, redacția Reper 24 le urează drum bun iar conduita preventivă la volan să nu le lipsească în nicio clipă. Viața are prioritate!

Accident Glimboca 16 iunie

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei