Card de transport gratuit pentru elevii reșițeni

c

TUR informează că încearcă să simplifice procedura prin care elevii beneficiază de transport gratuit pe raza municipiului. Astfel că, din 15 decembrie, toți elevii pot beneficia de cardul de transport gratuit.

Acest card va înlocui abonamentele emise până acuma pentru elevi și este valabil pe tot parcursul anului școlar, adică până în 31 august 2021. Astfel, elevii nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze lunar pentru reînnoirea abonamentului de transport.

Societatea de Transport Urban a emis deja 1000 de carduri pentru elevii care dețineau abonamente de transport gratuit. Acestea pot fi ridicate de la secretariatul școlilor unde studiază fiecare elev.

Elevii care nu dețin încă un card de călătorie pot solicita unul pe baza carnetului de elev vizat pe anul în curs, la unul din următoarele puncte:

– Direcția Impozite și Taxe – Piața 1 Decembrie 1918, nr. 9;

– Direcția Impozite și Taxe  – Reșița, B-dul Republicii, nr. 18;

– Casieria TUR – B-dul Republicii, nr. 29;

Eliberarea CARDULUI DE TRANSPORT GRATUIT se face în 24 de ore de la data înregistrării cererii.

Elevii pot dovedi organelor de control că au dreptul la transport gratuit doar pe baza cardului de transport emis de către TUR.

CARDUL DE TRANSPORT GRATUIT este nominal și netransmisibil, respectând toate normele privind colectarea, stocarea și gestionarea datelor cu caracter personal.

Validarea fiecărei călătorii se face atingând cardul de transport gratuit de unul dintre cititoarele de card din mijlocul de transport, anunță reprezentanții TUR.

131147889_978476192678285_8086479414348613730_o

Lorena POENARU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Johann Nicolescu

    De ce nu face TUResita un card de transport pe care fiecare calator sa-l poata incarca cand vrea si cu cat vrea si cu care sa calatoreasca cand are nevoie pana la epuizarea sumei incarcate pentru ca sunt foarte multe persoane care nu au carduri.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei