Bazinul olimpic de înot din Reșița își redeschide porțiile pentru anumite categorii

bazin

Bazinul olimpic de înot din cadrul Complexului Municipal de Sport și Sănătate „Prof. Ioan Schuster” din Reșița se redeschide de astăzi pentru categoriile de de inițiere (avansați și perfecționare). Însă doar în condițiile impuse de autoritățile sanitare, iar accesul înotătorilor din cele două categorii se va face în baza unei programări cu instructorul, atrag atenția reprezentanții complexului.

Se vor recupera orele din martie 2020, cu confirmare instructor doar în luna mai a anului în curs. Informații pot di obținute la telefoanele:  0745305617 – Sânziana Gherban, 0736491027 – Mircea Ciordaru, 0722327519 – Marius Meresz sau 0741312165 – Camelia Doroftei.

La intrarea, fiecare părinte trebuie să completeze o declarație epidemiologică pe propria răspundere și să prezinte adeverințe medicale actualizate instructorului. De asemenea, la intrare în incintă, se va lua temperatura fiecărei copil. Normele privind accesul și regulile impuse în interiorul bazinului sunt afișate la intrarea și vor fi comunicate de către personalul angajat, care va asigura bunul mers a lucrurilor. Nu este permisă intrarea adulților în incinta bazinului”, transmit reprezentanții complexului, care asigură că Bazinul Olimpic Reșița este pregătit, apa este curată și îmbietoare, iar vestiarele și celelalte spații comune, dușurile, băile au fost și ele igienizate.

Bazinul olimpic din Reșița va fi deschis și pentru celelalte categorii de înot, după ce autoritățile centrale vor permite acest lucru.

foto: Facebook (Bazin Olimpic Reșița)

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei